Да, сверяването на часовника е абсолютно задължително.
Следенето на развойната дейност по света - също.
Анализа на ситуацията с пазара - също, като това е най-важният компонент. Според този анализ много от ниските цени я момента на модули или инвертори не са защото са се усъвършенствували технологиите, а защото това е последно приритване на смъртниците (тези, които ще умрат скоро). В момента се извършва бясно чистене на складови и производствени наличности ПО КАКВА ДА Е ЦЕНА. Това важи както за модули, така и за инвертори. Важи дори и за системни интегратори. Вижте ги тези с най-ниските цени и вече ще знаете кои от тях ще фалират утре. И ако купите от тях, още от сега ще знаете, че НЯМАТЕ НИКАКВА ГАРАНЦИЯ !!!.
А тези, които даваха ниски цени вчера или онзи ден, те вече са мъртви. А тези, които се полакомиха да купят от тях, вече са прекарани. За пример мога да дам гръцкия завод в Стомана Перник - фалирал и в момента имам предложение да му закупя линията на безценица. Също така по-старите клиенти си спомнят преди време за моето отношение към модулите Канека, заради които дори бях обвинен, че лъжа клиентите. Да, ама аз се оказах прав - Фирмата Канека фалира и отдавна е история. А който беше достатъчно глупав да си направи централа с Канеки, ами сега ще духа супата, ако му потрябва резервен модул.
Съжалявам, ама това е истината. Очаквайте фалита и на Солар Про (де дефакто вече са фалирали, но все още не са го обявили официално).