от Mateev » 27.02.2009 00:41
Наслушал съм се на жалбите на ЕРП-тата по различни семинари и конференции. Едно време ходих по такива, но после се отказах, защото разбрах, че всичко е една голяма манипулация. Дефакто в рамките на семинара ЕРП-тата получават няколко часа да говорят врели некипели и най-накрая дават 2-3 минути на публиката за въпроси и отговори.
Нека да направят обратното. Да се съберат министри, депутати, ДКЕВР, ЕРП-тата и агенциите, да седнат на столовете и после да ме оставят мене да им трия сол на главата 3-4 часа. И после да ги питам как за 3-4 минути ще ме опонират и ще си изкажат становището.
Така че не се хабете. Не ставайте глупаци да ходите и да слушате некомпетентните им изказвания. Бих отишъл на един следващ семинар, но само при едно единствено условие - КОЛКОТО ВРЕМЕ ДАДАТ НА НЯКАКЪВ ДОКЛАДЧИК ОТ ВЪРХУШКАТА ДА ПРИКАЗВА ГЛУПОСТИТЕ СИ, ТОЧНО ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДА ДАДАТ НА ПУБЛИКАТА ЗА КРИТИКИ, ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ. Това наричам СПРАВЕДЛИВОСТ. Всичко останало е МАНИПУЛАЦИИ и вие неволно участвувате в тях като слушатели и публика, която после да се показва по новините. Не им правете тази услуга. Оставете ги на следващия семинар да приказват глупости на празните столове. И да видим дали медиите справедливо и честно ще отразят техния провал. Пък после да дойдат при нас и да чуят нашето мнение. Със сигурност има какво да научат.