Joro762 написа:Колега скоро си купих комуникатор за дистанционно изключване от фирма до хлебозавода в тракия знаеш ли колко струва с монтажа 150 лв ..............
Lupus написа:Joro762 написа:Колега скоро си купих комуникатор за дистанционно изключване от фирма до хлебозавода в тракия знаеш ли колко струва с монтажа 150 лв ..............
Я дай марката и фирмата производител, да видя що за чудо са сътворили за тази цена!
Разбирай го както ти писах по горе хем доене хем стригане хем е....spasov написа:Добре де, значи аз съм изпълнил закона по чл. 30, ал.4 защото електромера ми предава данни, обаче какво излиза, че за изпълнението на ал.5 дистанционно излючване трябва да платя на ЕВН цяло табло за 17603 лв. без ДДС.
Е това нещо него разбирам.
Vandal написа:Днес на среща на КАЕЕ стигнахме до заключението че устройството за предаване на данни в реално време се нарича ЕЛЕКТРОМЕР.
Или по-точно електромер с дистанционно отчитане. Може да се настройва да подава данни от 1 сек. до колкото си искаш.
lz1wvm написа:Нищо не прави,вземахме две бройки,и по-вече няма да повторим.На SMS изписва някакви звездички,квадратчета и други иероглифи.Но не пише на Български.Така че за SMS съобщения,не бих го ползвал...
Lupus написа:lz1wvm написа:Нищо не прави,вземахме две бройки,и по-вече няма да повторим.На SMS изписва някакви звездички,квадратчета и други иероглифи.Но не пише на Български.Така че за SMS съобщения,не бих го ползвал...
Да ти пратя ли една от моите платки на HG07A за тестове, да видиш че има и читаво работещи решения? Виж линка в подписа ми за подробности.
Може и да не съм прав, но "Икономията е майка на мизерията".
Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта