При мен да,а при теб?ferdy написа:Сигурен ли си, че всичко е наред?
Не съм съгласен с написанотоalabala963 написа:fi4ko, или са ти хакнали акаунта и някой пише от твое име или нещо съвсем си изтрещял от 2 дни.
Темата е "20% такса", а не душевните терзания на пишещите във форума. Ако тази такса не те засяга пряко, защото не си инвестирал в фотоволтаици, то те засяга косвено, защото ако евентуално въобще си инвестирал в нещо, то скоро ще засегне и твоите инвестиции. Баба казваше, че ако мечката играе у комшиите, ще дойде и у дома.
fu4ko написа:Не съм съгласен с написанотоalabala963 написа:fi4ko, или са ти хакнали акаунта и някой пише от твое име или нещо съвсем си изтрещял от 2 дни.
Темата е "20% такса", а не душевните терзания на пишещите във форума. Ако тази такса не те засяга пряко, защото не си инвестирал в фотоволтаици, то те засяга косвено, защото ако евентуално въобще си инвестирал в нещо, то скоро ще засегне и твоите инвестиции. Баба казваше, че ако мечката играе у комшиите, ще дойде и у дома.
alabala963 написа:fi4ko, или са ти хакнали акаунта и някой пише от твое име или нещо съвсем си изтрещял от 2 дни.
Не виждам какво има да слушам!Нито има централа да усетя каквото и да било.Усещам когато вдигнат цената на тока ама и за това има лекJoro762 написа:fu4ko написа:Не съм съгласен с написанотоalabala963 написа:fi4ko, или са ти хакнали акаунта и някой пише от твое име или нещо съвсем си изтрещял от 2 дни.
Там ти е грешката !Слушай батенцата какво ти говорят да научиш нещо полезно без да се налага да усетиш на твоя гръб тоягите-)))
fu4ko написа:Параноята е голямо нещо![]()
ferdy написа:fu4ko написа:Параноята е голямо нещо![]()
Започвам да смятам, че не е параноя.
ivo4007 написа:Току що ми се обадиха от ЕВН да ми благодарят, че съм ги избрал да съм в тяхната балансираща група.Тъкмо викам да ви питам кога ще ни връщате парите?"АА то от мен не зависи това !" .....така ме обнадеждиха!! Питам кво става сега с тези небаланси?Споко не е нещо страшно от финансова гледна точка ме успокои приятен и мазен глас отсреща.
fu4ko написа:Не виждам какво има да слушам!Нито има централа да усетя каквото и да било.Усещам когато вдигнат цената на тока ама и за това има лек
Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта