от Mateev » 05.11.2008 15:02
Вече отворих нов раздел ПУБЛИКАЦИИ В МЕДИИТЕ и даже пуснах в него една статия, за да покажа някакъв стил на оформление. Илия ако иска, може да започне да слага други статии. За всяка статия се отваря нова тема, за да може после да водим дискусии точно по нея. В първия постинг от темата се пуска статията със син цвят, за се набива на очи, че това е чужд текст. В началото на статията задължително се упоменава кой е автора, на коя дата е публикувана статията и от кой линк е направено копието. В общия случай това е всичко.
Всеки, който пожелае, може да пуска статии, свързани с ВЕИ. Само имам молба да се придържате към описания по-горе стил. Също така имам молба ДА НЕ ПРОМЕНЯТЕ оригиналния текст, дори и в него да има правописни грешки.
Приема се и предложението за нов раздел НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВЕИ. След малко ще го създам, но кога ще го попълня - не знам. В този раздел ще процедираме по същия начин - за всеки закон или наредба ще се отваря нова тема и в нея ще е както оригиналния текст, така и всички бъдещи промени. Ще има възможност и за коментари.