Незаконното спиране на ВЕИ централи

Публична дискусия за обсъждане на мерките, които трябва да бъдат препоръчани на законодателните органи в България, с цел облекчаване на процедурите по узаконяването на елекроцентрали, използуващи ВЕИ (Възобновяеми Енергийни Източници)

Модератори: Mateev, Admin

Re: Незаконното спиране на ВЕИ централи

Мнениеот petyostoev » 29.10.2014 12:04

Какаво ограничение, в това време едвам запалват централките.Той "Райчо" ги е ограничил достатъчно.
petyostoev

Мнениеот Mateev » 29.10.2014 20:07

Никой няма ограничения освен тебе. Явно са те взели на прицел...... и скоро ще те отстрелят......

Някой висш шеф вероятно най-после е чул за тебе и след 3 секунди е взел решение. Нещо от типа "Тоя искам да го наврете в кучи зад.....". И подчинените са хукнали да изпълняват......

Ха-ха..... и аз бих постъпил така, ако някоя конска муха нахално ми се вре под носа..... Веднъж вече ти писах един постинг какъв е риска, ако някоя муха започне да дразни заспал слон. Сега предполагам вече разбираш.....
Mateev
Аватар
Mateev
Site Admin

Мнениеот alabala963 » 29.10.2014 20:29

РАЗПОРЕЖДАНЕ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ГЕНЕРИРАЩАТА МОЩНОСТ С 60%
Уважаеми Дами и Господа,
Приложено Ви изпращаме съобщение за въвеждане на ограничителен режим на производството и снабдяването с електрическа енергия.
С уважение,
„ЕВН България Електроразпределение“ ЕАД

ПП Това е писмо изпратено от ЕВН до всички производители на ВЕИ.
"Помни, че си смъртен и имайки ограничено време за живот, си достигнал, благодарение на размишленията за природата,
до безкрайността и вечността и си видял "това, което е, което ще бъде и което е било".
Аватар
alabala963

Мнениеот alabala963 » 29.10.2014 20:33

Срока на ограничението е до второ пришествие (лют снеговалеж).

ПП г-н Матеев, като чета новините, разбирам, че сте включили всички генериращи мощности на макс. Ел генератори на дизел и ВЕИ мощностите стигат ли за нормалното ежедневие в Етъра.
Прикачени файлове
20141027141244306_0001 (1).pdf
Писмо от ЕВН за 60% Ограничение
(459.18 KiB) 833 пъти
"Помни, че си смъртен и имайки ограничено време за живот, си достигнал, благодарение на размишленията за природата,
до безкрайността и вечността и си видял "това, което е, което ще бъде и което е било".
Аватар
alabala963

Мнениеот Joro762 » 29.10.2014 21:37

Mateev написа:Никой няма ограничения освен тебе. Явно са те взели на прицел...... и скоро ще те отстрелят......

Някой висш шеф вероятно най-после е чул за тебе и след 3 секунди е взел решение. Нещо от типа "Тоя искам да го наврете в кучи зад.....". И подчинените са хукнали да изпълняват......

Ха-ха..... и аз бих постъпил така, ако някоя конска муха нахално ми се вре под носа..... Веднъж вече ти писах един постинг какъв е риска, ако някоя муха започне да дразни заспал слон. Сега предполагам вече разбираш.....

Не знам , каква муха съм , най- вероятно нахална за тях, но след днешното дело , се заговори ( под носа) за спорузомение -))
Joro762

Мнениеот Foton » 30.10.2014 11:29

alabala963 написа:Срока на ограничението е до второ пришествие (лют снеговалеж).

ПП г-н Матеев, като чета новините, разбирам, че сте включили всички генериращи мощности на макс. Ел генератори на дизел и ВЕИ мощностите стигат ли за нормалното ежедневие в Етъра.

Не видях в писмото 60%.
Ноевият ковчег е създаден от любители, професионалистите са направили Титаник...
Foton

Мнениеот Mateev » 30.10.2014 12:32

Joro762 написа:..Не знам , каква муха съм, най- вероятно нахална за тях, но след днешното дело , се заговори ( под носа) за спорузомение -))

Извинявам се за моя постинг. Просто си помислих, че ЕРП-то има някакво специално отношение към тебе, но явно това не е така.
Mateev
Аватар
Mateev
Site Admin

Предишна

Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ