Публикации в пресата

Публикации в медиите за Възобновяеми Енергийни Източници

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот venkap » 25.06.2009 21:17

Емил написа:Лидерът на СДС Иван Костов призова ДПС да търси устойчиви коалиции , по места, , особено в районите със смесено население. Ние сме , отворени за подобни решения, обясни Костов. ДПС-Силистра поиска да се яви заедно със СДС на предстоящите догодина местни избори, обясни шефката на ПГ на СДС Екатерина Михайлова. На много места в страната , хората на Доган работели добре със сините, но на централно ниво нападките срещу "Раковски" 134 продължавали.
Изборът на партньори, който ДПС направи преди парламентарните избори, явно не е бил добър, щом Доган прави нова коалиция с Желю Желев, смята Костов. Ние считахме, че сме най-добрият партньор за ДПС, предлагахме им 15 места в парламента, а те спечелиха с ОНС 14, припомни той и , призова движението да не бъде винаги опозиция, защото е "малка партия и това е лошо за избирателите им" . Не се иска много ум, за да се окажеш в опозиция, смята Костов.

Автор: Вестник Сега
[/b]

Късата памет - срам за майстора !!!

venkap написа:....цитирам: "Доган е бедствие за България". Забележете не ДПС, а Доган.

Чети по-внимателно какво ти пишат.
venkap

...

Мнениеот Gio » 25.06.2009 21:17

...престорения монархизъм е идеология - откога? А откога делението на етносите е идеология, Lupus?
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот Lupus » 25.06.2009 21:46

Емил написа:
venkap написа:Сега си спомних, къде беше Сидеров. Ами беше главен редактор на вестник "Демокрация". Може би за това вестника фалира.

Сидеров беше главен редактор на Демокрация в началото на 90-те години, а не през 1999 г.

А кога фалира "Демокрация"?
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот Инженер » 25.06.2009 21:49

За да са ясни позициите на всеки един от нас , аз ще си кажа мнението :На българите, които са се предоставили в служба на ДПС/турците/ , аз им казвам ЕНИЧЕРИ.Но не съм симпатизант на Атака а съм член на ДСБ.От изявите на Емил , аз мисля че тои е или еничер или комунист.И затова всичките му изказвания ми глождят.Някак си са ми неприемливи.Не мога да ги преглътна.За техническите му разсъждения мога да се съгласявам или да оспорвам , но когато става въпрос за политика , неееее! не мога да го възприема.
Gio,Ха наздравичката!
Инженер

Re: ...

Мнениеот venkap » 25.06.2009 22:48

Gio написа:... А откога делението на етносите е идеология, Lupus?

Винаги деленето на етносите е идеология. Така и християнството е възникнало. Ако вземем например робството, то винаги е ставало чрез враждуващи племена. Всички робовладелци са разчитали на племена, които са били във вражда с техните съседи.
Затова трябва да не гледаме чак толкова черногледо за нашето племе.
venkap

...

Мнениеот Gio » 25.06.2009 22:54

Да, разбира се - тогава нека се придържаме към пощенския гълъб или вестоносеца, вместо да ползваме GSM технология...
Аватар
Gio

Re: ...

Мнениеот Lupus » 25.06.2009 22:55

Gio написа:...престорения монархизъм е идеология - откога? ....

Разбира се, че е идеология - на нагаждачеството.
Gio написа:А откога делението на етносите е идеология, Lupus?

А от кога не е? какво разделя хората повече от икономическите интереси? Идеологията! Расизма какво е?
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

...

Мнениеот Gio » 25.06.2009 23:15

...тогава позволете да изразя съмнението си във Вашата ценностна система - никой не Ви е питал как е, а как трябва да е...
Работил съм дълги години в екип съставен от над 30 националности - достигали сме 44 различни такива - никога не е имало проблеми - точно обратното, но това е въпрос на нагласа и изградена ценностна система...
Аватар
Gio

Мнениеот venkap » 25.06.2009 23:45

Когато работиш с толкова националности трудно ще се ориентираш в ценностните системи на всичките. Все едно да се на мираш на кораб, чийто екипаж е многонационален. По време на плаването ще сте екип, но на бряг е друго нещо.
venkap

Мнениеот terazini » 25.06.2009 23:56

Емил написа:
Залагам , че новото правителство ще е герб+бсп+дпс.

Герб е рожба на бсп, както беше и сдс.

Помнете ми думата!

Какво залагаш?
terazini

Мнениеот valka » 26.06.2009 00:20

Хубаво си начесахте езиците, по точно - клавиатурите. Тези дебати могат да се чуят във всяка махленска кръчма. И какво от това! Някой даде ли някаква смислена алтернатива в последните 10 - 15 мнения! Едно е ясно, Европа даде индикации, че сегашното управление е пагубно за държавата! Хората са прави да се съмняват във всяко следващо правителство, при условие, че вече 19 години никой не спазва обешанията си! Държавата се е превърнала в едно ООД в което участват разни хитреци от всички политически сили! Но мен ме притеснява това, че много "умни" и "мъдри" граждани са на мнението, че няма да гласуват защото всички политици са маскари! И си мислят, че по този начин ще накажат политическата система! Нищо подобно! Техният неосъществен вот ще отиде в партията за която, те най малко биха искали да гласуват!
Още веднъж ще повторя - Лошите политици се избират от ония "добри" граждани, които не участват в гласуването!
valka

Мнениеот venkap » 26.06.2009 00:37

Добре приятелю, прав си, какво предлагаш. Имам чувството, че всички пишем и разбираме едно, но никой освен ferdy не предложи разумно решение.
И аз Ви призовавам просто да гласувате.
venkap

Мнениеот Miro » 26.06.2009 01:07

Аз ще ти кажа какво предлагам... или поне какво ще направя аз. Ще гласувам за ГЕРБ. Не заради Бърборко Борисов... не ми понася. Но ще гласувам за тях, защото единствени имат теоретичната възможност да съставят правителство самостоятелно или с малки компромиси. Коалициите са смърт за държавата....пълна безотговорност. Всеки си мие ръцете с другите, пазарят се и се надпреварват кой ще открадне повече. Искам да има един, който да е отговерен за това, което се случва в държавата.

Другата причина е, че ако искаме да развиваме ВЕИ, трябва да разкараме БСП далеч от енергетиката. С тъпото си и недалновидно управление (за зверското източване да не говоря) ще ни загробят с монополистите, ще ни изпият кръвчицата от една страна като данъкоплатци, от друга като потребители и ще ни завещаят в наследство сметища, сгуроотвали, радиоактивни отпадъци и погребани реактори....
Miro

Мнениеот ferdy » 26.06.2009 01:42

Миро е прав за отговорността, това е една от двете алтернативи за хората, които не са "твърд електрорат". Да се гласува или за най-силната или за най-слабата партия, но да се гласува.
Всеки гражданин на страната трябва да е отговорен към случващото се в нея. Аз лично съм твърд електорат и съм член на една от партиите от както навърших 16 и придобих това право, затова не се чудя за кого да гласувам никога. А и няма как да не гласувам, като все съм в секционна избирателна комисия. Бдя лично вотът на избирателите да не се подменя. :lol:
ferdy

Мнениеот Емил » 26.06.2009 11:30

Инженер написа:За да са ясни позициите на всеки един от нас , аз ще си кажа мнението :На българите, които са се предоставили в служба на ДПС/турците/ , аз им казвам ЕНИЧЕРИ.Но не съм симпатизант на Атака а съм член на ДСБ.От изявите на Емил , аз мисля че тои е или еничер или комунист.И затова всичките му изказвания ми глождят.Някак си са ми неприемливи.Не мога да ги преглътна.За техническите му разсъждения мога да се съгласявам или да оспорвам , но когато става въпрос за политика , неееее! не мога да го възприема.
Gio,Ха наздравичката!

Наистина не е тук мястото за тази дискусия, но така или иначе тя беше започната, затова нека кажа и аз две думи във вид на реплика.

Не съм бил нито комсомолски активист, нито съм бил в комунистическата партия, нито съм бил лектор по политикономия, за разлика от Костов. И до днес не членувам в никаква партия.

Всички знаем кой е Костов, с какво се е занимавал преди десети, че жена му е комунистически партиен секретар, че даде последният независим български енергиен актив - Нефтохим - на руснаците, че продаде други Български активи на безценица, че се изправи пред Българското народно събрание и каза , че е погребал Българското Родолюбие подписвайки конвенцията за малцинствата, с което даде атомна бомба в ръцете не на някой друг, а на доган. Това предателство на този българомразец бе извършено след като той прибра в джоба си 500 000 германски марки от международния аферист и българофоб сорос.

Костов не е еничерин, тъй като той просто никога не е бил Българин, та в последствие да става еничерин.

Костов е човек на луканов, и това е ясно и на децата. Костов разруши създадената от луканов изкуствена опозиция - сдс - тъкмо в момента , в който сдс се беше изчистило и бе отлюспило всичките псевдодемократи и комунистически агенти.

Защо съм толкова критичен към Костов?

1. Един открит враг е винаги предвидим, Костов, мимикрирайки под одеждите на демократ, всъщност е един скрит враг, който е 100 по-опасен от открития враг - бсп, дпс и т.н.

2. Не може човек, който е бил тясно обвързан с комунистите, който всяка вечер си ляга с партиен секретар, да ми бъде на мен морален ментор !

3. И разбира се най-големият грях на Костов е, че той направи сякаш някаква магия на много свестни хора Българи - които като зомби са заслепени и не виждат неговата черна аура, но са готови да го защитават до край. Сред тези хора е и мой много близък човек. Това не мога никога да го простя на Костов!

Много е характерно за костовистите да лепятг етикети - кой не скача след Костов е комунист. Това е крайна форма на малоумие, защото не може един човек, който ясно вижда недостатъците на Костов и го разобличава, само заради тази си позиция да е комунист.
Аватар
Емил

ПредишнаСледваща

Назад към Публикации в медиите