Инженер написа:За да са ясни позициите на всеки един от нас , аз ще си кажа мнението :На българите, които са се предоставили в служба на ДПС/турците/ , аз им казвам ЕНИЧЕРИ.Но не съм симпатизант на Атака а съм член на ДСБ.От изявите на Емил , аз мисля че тои е или еничер или комунист.И затова всичките му изказвания ми глождят.Някак си са ми неприемливи.Не мога да ги преглътна.За техническите му разсъждения мога да се съгласявам или да оспорвам , но когато става въпрос за политика , неееее! не мога да го възприема.
Gio,Ха наздравичката!
Наистина не е тук мястото за тази дискусия, но така или иначе тя беше започната, затова нека кажа и аз две думи във вид на реплика.
Не съм бил нито комсомолски активист, нито съм бил в комунистическата партия, нито съм бил лектор по политикономия, за разлика от Костов. И до днес не членувам в никаква партия.
Всички знаем кой е Костов, с какво се е занимавал преди десети, че жена му е комунистически партиен секретар, че даде последният независим български енергиен актив - Нефтохим - на руснаците, че продаде други Български активи на безценица, че се изправи пред Българското народно събрание и каза , че е погребал Българското Родолюбие подписвайки конвенцията за малцинствата, с което даде атомна бомба в ръцете не на някой друг, а на доган. Това предателство на този българомразец бе извършено след като той прибра в джоба си 500 000 германски марки от международния аферист и българофоб сорос.
Костов не е еничерин, тъй като той просто никога не е бил Българин, та в последствие да става еничерин.
Костов е човек на луканов, и това е ясно и на децата. Костов разруши създадената от луканов изкуствена опозиция - сдс - тъкмо в момента , в който сдс се беше изчистило и бе отлюспило всичките псевдодемократи и комунистически агенти.
Защо съм толкова критичен към Костов?
1. Един открит враг е винаги предвидим, Костов, мимикрирайки под одеждите на демократ, всъщност е един скрит враг, който е 100 по-опасен от открития враг - бсп, дпс и т.н.
2. Не може човек, който е бил тясно обвързан с комунистите, който всяка вечер си ляга с партиен секретар, да ми бъде на мен морален ментор !
3. И разбира се най-големият грях на Костов е, че той направи сякаш някаква магия на много свестни хора Българи - които като зомби са заслепени и не виждат неговата черна аура, но са готови да го защитават до край. Сред тези хора е и мой много близък човек. Това не мога никога да го простя на Костов!
Много е характерно за костовистите да лепятг етикети - кой не скача след Костов е комунист. Това е крайна форма на малоумие, защото не може един човек, който ясно вижда недостатъците на Костов и го разобличава, само заради тази си позиция да е комунист.