Аре ЧЕСТИТО - ДКЕВР ще проведе обществено обсъждане

Нормативни документи, касаещи узаконяването на електроцентрали, използващи Възобновяеми Енергийни Източници

Модератори: Mateev, Admin

Аре ЧЕСТИТО - ДКЕВР ще проведе обществено обсъждане

Мнениеот retro » 12.10.2011 16:24

ДКЕВР ще проведе обществено обсъждане на проект на решение относно утвърждаване на цени на електрическата енергия произведена от възобновяеми източници , при които инвестицията за изграждането на енергийния обект се подпомага със средства от национална или европейска схема за подпомагане.
18.10.2011 г

http://dker.bg/kalendarno_sybitiebg.php?ka=682

http://dker.bg/KAPDOCS/rep_prices_grantove_11.pdf
"Където глупостта е образец, там разумът е безумие"
retro

Мнениеот ferdy » 12.10.2011 16:51

Свиква се оперативка на заинтересованите в 11 ч. утре, за да избистрим становището на БСА.
ferdy

Мнениеот KD Solar » 02.11.2011 23:14

ferdy написа:Свиква се оперативка на заинтересованите в 11 ч. утре, за да избистрим становището на БСА.

Аз съм на линия. Защото почва да ми става едно... нервно.

- Почвам да се дразня от обикалящи дръпнатоочни "лаптоп търговци" на фотоволтаично оборудване;
- Почвам да се дразня, че след като в EU пазара на PV се срина, всички се втурнаха насам;
- Дразня се, че, на нас сега се глада като един от малкото останали "донори".
- Дразня, че се получава "болен (ние) здрав (гермаски, чешки, испански, китайски и др.фирми) носи;
- Дразня от посредници, които фактурират и изнасят BG левчетата в Европа и тук не остава нищо;
- Защото се огласяват цени за модули трето качество на цени 0... ^/Wp;
- Защото мярка 312 е еднинствения шанс БГ инвеститор и БГ фирма да превърти някое левче;

На кой му се видяха изкупните цени по мярките вискоки?

Това са единствените централи, които се правят в БГ от БГ инвестотори, от БГ фирми;
- И някои от "ФОНДА" дал ли си е сметка, колко милиона БГ левчета са завторени във проекти, които чакат разглеждане и които няма да бъдат разгледани?
- Защото, ако не се променят нещата, има вероятност догодина по това време да сме безработни...

Поздрави
:evil:
Аватар
KD Solar

Мнениеот ferdy » 02.11.2011 23:22

Супер си, радвам се, когато видя ентусиазъм. Само ако може отново да хвърлиш едно око на датата.
ferdy

Мнениеот petyostoev » 02.11.2011 23:49

Един месец не е нищо,но е толкова много прав,колкото "честно" ГЕРБ спечелиха изборите благодарение на новия изборен кодекс.
petyostoev

Мнениеот KD Solar » 03.11.2011 07:58

ferdy написа:Супер си, радвам се, когато видя ентусиазъм. Само ако може отново да хвърлиш едно око на датата.

Ауууууууууу, колко съм прост!!!
Така е, като я пропуснах миналата оперативка и от яд трудно заспивам.

Както и да е, пак съм на линия.

Поздрави
Аватар
KD Solar

Назад към Нормативни документи