купувам 12 волтов ветрогенератор-300-500 вата

Всичко за ветрогенераторите. Информация за доставчици, оборудване, узаконяване, монтаж и експлоатация.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот Gio » 23.10.2011 19:07

...o.k. :)
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот jorji_bg » 24.10.2011 23:14

sluchai--ti ako si serozen targovec shte imash pone edin dva vetrogeneratora na sklad v koito shte vlojish minimalna suma pari--zashto tryabva da iskash pari ot klientite i posle da gi karash da chakat i da treperat dali shte im stigne ot kitai sled 60 dni vetrogeneratora chitav---ta ti mojesh taka da zaribish 10-15 takiva klienti kato men da im vzemesh parite da si gi slojish v banka i sled 2-3 meseca da im varnesh parite v nai dobriyat sluchai--a lihvite sa za teb---tova tvoeto nee nikakav biznes--kakav targovec si na vetrogeneratori kato nemash na sklad nito edin--ta s chujdi pari i baba mi moje da targuva kato teb---eto az namerih choveka me zavede razpechatago v edni darveni kashoni vidyah go pipnah go dademi daje osnovata i veche sam e montiral i do kraya na noemvri veche shte go imam prosto v momenta nemoga da mu plata--razbrahme se i za montaja plashtam mu samo patya do men-naftata--plyus 100 lv za montaj s uslovie che pomagam az i moi priatel koito e el tehnik toi-samo shte dava akal--eto vi otgovora--kato si biznesmen ne pravi biznes s chujdi pari
jorji_bg

...

Мнениеот Gio » 24.10.2011 23:53

...абе пич, тук някой каза, че ставаш - струпахме се да ти помагаме - да съм ти казвал, че ще плащаш за нещо..?
Изпратих ти информация техническа за генераторите - да не мислиш, че я получавам хей така - заради сините ми очички..? Но ти си знаеш все пак... Започна да разсъждаваш кой какви пари имал и как ги ползвал - кат' си пич, ходи се комкай с аверчетата от Чайна - знаеш ли колко безсънни нощи съм имал заради 400 киловата, а..?Аман от янлъш-веришчии... По-просташки пост в този форум не съм чел - написан неграмотно, и то от човек, на когото съм решил да помогна с информация...
Аватар
Gio

Мнениеот milen151 » 25.10.2011 10:05

jorji_bg меко казано си нагъл.Такива като тебе ги изхвърлям като мръсно коте на улицата.Дошъл си тук да ти помогнат ,а се държиш като олигофрен.И те помолиха да пишеш на кирилица ама такъв овен като теб бай Ганьо нема никъде.
milen151

Мнениеот WindSolar BG » 25.10.2011 12:44

Gio не се пали тои отговаря на мен не на теб. Така слушай ме сега Жоре. Първо Аз имам в наличност и както спомена съм го монтирал на покрива на моята къща 600В ветрогенератор. Използвам го основно за мостра за клиентите които искат да видят какво представлява .Второ когато даваш капаро за определена стока ти получаваш насреща документ с които аз ти гарантирам че получиш нещо на среща и ако не ти върна парите съм подсъдим за това. Трето имам договор с производителя в Китай , че съм негов представител в България.И ако си мислиш , че от капарото което ти исках ( 700 лв горе долу) ще взема повече пари от лихва ако ги внеса в банка отколкото ако ти продам ветрогенератор ще ти кажа че не си много в час със лихвените проценти! И пак ти казвам , ти имаше претенции за 12 волтова система и само с предварителна заявка можеш да намериш такава и излязох прав. Ти си купи 24 волтова такава за 1600 лв + 100 лв монтаж ,а от мен щеше да купиш 12 волтова за 1300 лв +50 лв монтаж! По твоята логика ако утре отида примерно в представителство на мерцедес и искам да си купя жълта С класа и нямат в наличност и те ми кажат да дам капаро и да чакам да ми я доставят аз трябва да се откажа за да не ми въртят парите по банките :) ? В цял свят се работи така !
Продавам ветрогенераторни и хибридни системи от 300 до 20 000 Вата. 0896 737402
facebook : WindSolar BG
WindSolar BG

Мнениеот Gio » 25.10.2011 13:26

...не се паля - спокоен съм си. Нека е към теб обръщението - аз не съм му споменавал за никакви пари. Начинът, по който пише, разсъждава, по който търси тук помощ и след това оставя хората да "висят", че и обижда на всичкото отгоре, ме кара да му отговоря по този начин... Ама само той да е, с мед да го нахраниш, както се казва...
Аватар
Gio

Мнениеот WindSolar BG » 25.10.2011 17:40

Да прав си , ако знаеш като ме потърси за ветрогенератор ми звъня по 5 пъти на ден , пита ме едни и същи въпроси по 100 пъти, за това обледеняване ме занимава постоянно, пращах му над 10 имейла със графики цени информации отстъпки му правех ...абе сякаш ще купува 50 ветрогенератора за ветропарк в добруджата . И как мога аз да му искам 700 лв капаро за да му сложа парите в банка и да събирам лихви ахахахахахаха , и от много питане и разпитване се е набучил на ветрогенератор 300 вата за 24 волта за 1600 лв....Както и да е да е жив и здрав но да не ме занимава повече и да не говори по мой адрес...
WindSolar BG

Мнениеот jorji_bg » 25.10.2011 22:03

1-vetrogeneratora e s hibriden kontroler i s vgraden invertor i sas takava sinusuida ot koito vse edno cherpa tok ot mrejata 2-cenata s machta vsichko e 1600 lv no choveka moje da mi napravi 10 procenta otstapka ako neiskam faktura--znachi otivam na 1400 i neshto--3-az otidoh i go vidyah i choveka v sklada imashe okolo 10 broya s razlichni moshnosti 4-edin mercedes e desetki hilyadi leva--a tuk stava vapros za pari kolko edin televizor --zatova koito e otvarden targovec bi tryabvalo da go ima na sklad zashtoto cenata pak povtaryam e kolko edin ili dva televizora 5-kato ti platya patya ot varna do pazardjik otivam na oshte 300 lv-za 1300 vetro da platya samo za pat oshte 300 lv-kak ti se struva??-plyus tova ti nepredlagash hibriden kontroler v tvoyata cena koeto si e mnogo vajno-6.ot dva meseca pisane i chakane -nikoi ne mi predloji oferta za vetrogenerator osven-da si dam parite i da chakam--NO VSE PAK BLAGODARYA NA MNOGO HORA OT SAITA VKLYUCHITELNO I NA FERDY KOITO MI DADOHA MNOGO CENNA INFORMACIYA I MI OTGOVORIHA NA MNOGO VAPROSI--MNOGO BLAGODARYA OSHTE EDIN PAT NA TEZI HORA KOITO SA MI OTGOVORILI PONE IZCHERPATELNO NA VAPROSITE MI SVARZANI ZA VETROGENERATOR--IZVINYAVAM SE CHE PISHA NA LATINICA --NA KOITO MUE NEPRIATNO -DA NE CHETE--ERIMAN -NESAM PISAL NIKOGA PO TVOI ADRES SPONALSAM V SAITA CHE TARSYA VETROGENERATOR ZA KOITO NEJELAYA DA PLASHTAM KAPARO I DA CHAKAM NESAM SPOMENAL NIKOGA PERSONALNO IMETO TI---TVOYATA RABOTA E "GUZEN NEGONEN BYAGA"--I KAKVI SHTE DOKUMENTI DA MI DAVASH I DA MI KAZVASH KOE E PODSADIMO I KOE NE TA KATO MI GOVORISH DA TE SADYA AKO NE MI VARNESH KAPAROTO-AZ SHTE TI OTGOVORYA PO SLEDNIYAT NACHIN-JIVYAL LISI POSLEDNITE 10 GODINI V BG??-TA MI GOVORISH HUMORESKI SAD ZAKONI I T.N.NE SI RESHIL NESIME IZLAGAL EDIN GOLYAM PRIMER ZA TARGOVEC E GN-MATEEV ADMINISTRATOR NA TOZI SAIT--CHOVEKA MI DONESE V KASHTI V PAZARDJIK YAPONSKI PANELI ZA 1300 LV S BEZPLATEN TRANSPORT --KVO DA GOVORIM POVECHE ERIMAN--UCHI SE OT MATEEV
jorji_bg

Мнениеот WindSolar BG » 26.10.2011 07:26

Приятелю и единия модел които ти предлагах беше с хоброден контролер но явно от многто информация която събираш от всякъде си се пообъркал .Това че е с вграден инвертор нее голям плюс ,даже е минус в някои случаи защото ако едом ден решиш да си смениш инвертора с по-голям ще ти е малко трудно.Това с отстъпката и аз ти го казах....спомни си добре. А това за синусоидата малко те е метнал на черешата. Аз лично не съм виждал 300 ватов инвертор с пълна синусоида....Доколкото за това "човека " че е е имал на склад 10 ветрогенератора нищо не значи, не можеш да ме убедиш че някои продава ветрогенератори по 300, 500 и 1000 вата и е сериозен бизнесмен в тази област. Системите които предлагам аз са от 300В до 20 000В и ако трябва да имам в наличност от всеки вид със всичките му разновидности ще трябва да поръчам поне 50 комплекта и като се има в предвид че 20 000 В струва грубо 50 000 без батериите....можеш да си направиш сметката за какви суми става въпрос.Разбери че аз от твоя 300 ватов ветрогенератор не печеля почти нищо, правя го за да върви бизнеса да има продажби и дейност. Другото нещо е че аз ако поръчам днес ветрогенератор и го продам след 3 години то гаранцията която ми дава завода производител ще е свършила и евентуално ако има проблем ще трябва аз да ти го опрявям някак си което не е добре нито за теб нито за мен. А когато го поръчам и дой за 3 години каквото и да стане завода си носи отговорност. Ти казваш че твоя човек ти дава 5 години гаранция...е аз ти казвам че никой производител не дава 5 години гаранция на ветрогенератори, тази гаранция тои я дава на своя глава.
Ти каза че не желаеш да чакаш за ветрогенератора два месеца а го искаш веднага, а иначе от юни месец си тръгнал да го търсиш и още не си го взел, че ти ако беше ми го поръчал тогава най-късно в началото на август щеше да го имаш :) .
С риск да засегна някои хора искам да ти кажа че японски немски и каквито и да било други панели НЯМА! Има само китайски! Нали знаеш от какво се състои един панел, от едни по малки панелчета които са свързани по между си, ами тези малки панелчета се произвеждат единствено и само в Китай и вече японски немски и незнам си какви фирми ги изкупуват и ги сглобяват в страните си...Все едно да кажа че AUDI е чешка кола защото се сглобява в Чехия....
Ти каза че не си споменавал моето име ....да не си го споменал но ти обвиняваш всеки който извършва моята дейност че е измамник и утре ако някой прочете това и после попадне на моя оферта ще си каже "ето един от тези дето ще ми вземат парите и ще ги внесат в банката за лихви..." :D :D :D . Моля те запази си болните фантазии за себе си, явно някои много здраво те е метнал някога и сега вече си наплашен, ОК няма проблем но не пиши глупости за мен и другите хора.
WindSolar BG

Мнениеот jorji_bg » 26.10.2011 20:33

i vse pak tozi koito prodava stoka i ya ima vednaga na sklad za da moje da e vidi klienta da e kupi bez kaparo -ili vednaga --shte prodade i shte specheli mnogo poveche klienti -ot teb---stava vapros kakto za vetrogeneratori taka i za paneli televizori i igli ako iskash--moyat savet kam teb e shtoto i az sam targovec i stokata mi moje da se vidi i kupi vednaga ot klienta ---lichno az sam vzimal kaparo ot klienti no za kolichestvo --ta vzemisi 4-5 vetrogeneratora ot 300 do 1 kilowat --shte vlojish nepoveche ot 5-6 hilyadi leva--pari za edna kola na staro v bg--no plyusovete za targoviyata ti shte badat mnogo golemi-zashtoto ti veche shte pokajesh na klienta che razpolagash s tazi stoka--mojesh da mu kajesh che si prodal dosta i sa ti ostanali samo tezi broiki---i ako iska po moshten vetro ot 1 kv togava mu kazvai dostavki kaparo i t.n--no da vidi toi che ti v ofisasi ili sklada razpolagash s tazi tehnika---taka che sam si pomisli che az sam prav kato klient i shte me podkrepat mnogo klienti ako chetat sega---moje da si i moshennik moje i da ne si ti si ot varna-a tam piramidite ebaha maikata na mnogo hora--balgarina veche e nedoverchiv nevideli ne pipneli pari nedava lesno na raka sreshtu hartien dokument
jorji_bg

Мнениеот WindSolar BG » 26.10.2011 21:09

хахахаха стига бе човек...сега пък това че съм от Варна ме прави мошенник и лъжец ахахахха спри се вече моля те спри се! Добре благодаря ти за съветите , всеки е прав за себе си но пак ти казвам ...ти ако беше малко по разумен щеше да си купиш това което искаше а не това което има на пазара в момента. Аз ако искам да си купя примерно черна кола и няма в наличност ще си поръчам и ще чакам за да получа такава а няма да се примиря с това което е на пазара и после 10 години да карам кола с цвят който не ми допада само защото това е в наличност. Ветрогенераторите имат много разновидности и различни характеристики , може да не си наясно с това но ще го разбереш след време ако се образоваш на тази тема. Стига вече сме писали тук . Желая ти успех дано не си сгрешил с избора си.
WindSolar BG

Мнениеот Lupus » 26.10.2011 21:54

Абе вие двамцата защо не минете на ЛС?
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот jorji_bg » 26.10.2011 22:52

tam e problema che ti nyamash v nalichnos nito edna kola
jorji_bg

Мнениеот WindSolar BG » 27.10.2011 19:03

Имам една на покрива на къщата ми , ако искаш да ти я покажа :)
WindSolar BG

Мнениеот jorji_bg » 29.10.2011 21:39

s edna kola koyato ti e i lichna otgore natova -nemojesh da pretendirash che si targovec na koli---tova e vse edno az da imam dva fotovoltaika za lichni nujdi--a da se pisha che sam targovec i prodavam fotovoltaici--ta tvoyata rabota e sashtata
jorji_bg

ПредишнаСледваща

Назад към Ветрогенератори