Приятелю и единия модел които ти предлагах беше с хоброден контролер но явно от многто информация която събираш от всякъде си се пообъркал .Това че е с вграден инвертор нее голям плюс ,даже е минус в някои случаи защото ако едом ден решиш да си смениш инвертора с по-голям ще ти е малко трудно.Това с отстъпката и аз ти го казах....спомни си добре. А това за синусоидата малко те е метнал на черешата. Аз лично не съм виждал 300 ватов инвертор с пълна синусоида....Доколкото за това "човека " че е е имал на склад 10 ветрогенератора нищо не значи, не можеш да ме убедиш че някои продава ветрогенератори по 300, 500 и 1000 вата и е сериозен бизнесмен в тази област. Системите които предлагам аз са от 300В до 20 000В и ако трябва да имам в наличност от всеки вид със всичките му разновидности ще трябва да поръчам поне 50 комплекта и като се има в предвид че 20 000 В струва грубо 50 000 без батериите....можеш да си направиш сметката за какви суми става въпрос.Разбери че аз от твоя 300 ватов ветрогенератор не печеля почти нищо, правя го за да върви бизнеса да има продажби и дейност. Другото нещо е че аз ако поръчам днес ветрогенератор и го продам след 3 години то гаранцията която ми дава завода производител ще е свършила и евентуално ако има проблем ще трябва аз да ти го опрявям някак си което не е добре нито за теб нито за мен. А когато го поръчам и дой за 3 години каквото и да стане завода си носи отговорност. Ти казваш че твоя човек ти дава 5 години гаранция...е аз ти казвам че никой производител не дава 5 години гаранция на ветрогенератори, тази гаранция тои я дава на своя глава.
Ти каза че не желаеш да чакаш за ветрогенератора два месеца а го искаш веднага, а иначе от юни месец си тръгнал да го търсиш и още не си го взел, че ти ако беше ми го поръчал тогава най-късно в началото на август щеше да го имаш

.
С риск да засегна някои хора искам да ти кажа че японски немски и каквито и да било други панели НЯМА! Има само китайски! Нали знаеш от какво се състои един панел, от едни по малки панелчета които са свързани по между си, ами тези малки панелчета се произвеждат единствено и само в Китай и вече японски немски и незнам си какви фирми ги изкупуват и ги сглобяват в страните си...Все едно да кажа че AUDI е чешка кола защото се сглобява в Чехия....
Ти каза че не си споменавал моето име ....да не си го споменал но ти обвиняваш всеки който извършва моята дейност че е измамник и утре ако някой прочете това и после попадне на моя оферта ще си каже "ето един от тези дето ще ми вземат парите и ще ги внесат в банката за лихви..."

. Моля те запази си болните фантазии за себе си, явно някои много здраво те е метнал някога и сега вече си наплашен, ОК няма проблем но не пиши глупости за мен и другите хора.
Продавам ветрогенераторни и хибридни системи от 300 до 20 000 Вата. 0896 737402
facebook : WindSolar BG