СТС Солар търси да назначи още хора

Форум за обсъждане на въпросите, свързани с нашата компания. Отзиви, мнения, препоръки, критики.

Модератори: Mateev, Admin

Re: СТС Солар търси да назначи още хора

Мнениеот Emil_Zhoriev » 18.11.2010 23:33

Mateev написа:Както вече всички знаете, еуфорията около слънчевите централи се разраства все повече и повече. Към момента наличния персонал на СТС Солар е претоварен и вече трудно се справя с обслужването на нарастващия поток от съществуващи или потенциални клиенти. Във връзка с това обявявам кампания за набиране на нови служители с най-различни познания и умения. Като цяло за да може един нов служител да си намери мястото в структурата на СТС Солар, той трябва да има поне част от следните знания и умения:

1. Компютърна грамотност - задължително
2. Английски език - желателно
3. WORD, Excel - задължително
4. Autocad - желателно
5. Проектанска правоспособност - желателно
6. Познания за соларните технологии - желателно
7. Познания за електротехниката - желателно
8. Познания за електрониката - желателно
9. Умения за работа в колектив - желателно
10. Лидерски умения - желателно

Диплома за висше образование не е задължителна. Много повече ценя не някакви си документи, а демонстрацията на конкретни знания и конкретен опит в някаква област.

В зависимост от конкретните знания или умения можем да ви предложим една или друга длъжност. При всички случай обаче задължително условие е да се преместите да живеете в Габрово.

Към момента работата се състои основно в организацията и подготовката на одитите, проектите и въобще документите на съществуващите клиенти. В бъдеще обаче основната работа ще е в монтажа на централи, като най-изявените от текущия персонал ще бъдат пратени по места като ръководители или технически организатори на конкретни строителни обекти. Съдейки по наличните и потенциалните клиенти, тази година СТС Солар ще трябва да построи повече от 10-15 мегавата централи из цялата страна. Това е едно огромно техническо и логистично предизвикателство, за което трябва да се подготвим още от сега. Поради тази причина сме готови да разгледаме всяка една молба за работа, независимо от това какви умения и качества притежава дадения човек.

Можете да ми изпращате лични съобщения с прикрепени към тях автобиографии и кратко описание на знанията и уменията, които притежавате.
Аватар
Emil_Zhoriev

Мнениеот Emil_Zhoriev » 18.11.2010 23:37

С какво е свързана работата инсталации на PVM или нещо друго.

Имате Едно голчмо БРАВО за това в Перник
Аватар
Emil_Zhoriev

Re: СТС Солар търси да назначи още хора

Мнениеот lz1wvm » 18.11.2010 23:42

Emil_Zhoriev написа:
Mateev написа:Диплома за висше образование не е задължителна. Много повече ценя не някакви си документи, а демонстрацията на конкретни знания и конкретен опит в някаква област.

В зависимост от конкретните знания или умения можем да ви предложим една или друга длъжност. При всички случай обаче задължително условие е да се преместите да живеете в Габрово.

Можете да ми изпращате лични съобщения с прикрепени към тях автобиографии и кратко описание на знанията и уменията, които притежавате.

Аз съм добър дегустатор.....с преместването нямам проблеми.....стига да има фронт за действие. :D
lz1wvm

Мнениеот Emil_Zhoriev » 18.11.2010 23:44

В смисъл дегостатор на какво :wink:
Аватар
Emil_Zhoriev

Мнениеот lz1wvm » 19.11.2010 00:01

На вода от пералнята. :D
lz1wvm

Ups

Мнениеот Emil_Zhoriev » 19.11.2010 00:04

Тъкмо мислех да те поканя да доидеш в ПК че имам 20тина литра супер ракия да я дегостираме и ти вода ще пиеш :wink:
Шегувам се не се коси толкова
Аватар
Emil_Zhoriev

Re: Ups

Мнениеот lz1wvm » 19.11.2010 01:11

Emil_Zhoriev написа:Тъкмо мислех да те поканя да доидеш в ПК че имам 20тина литра супер ракия да я дегостираме и ти вода ще пиеш :wink:
Шегувам се не се коси толкова

С 20 литра не става.....търся си постоянна работа. :D
lz1wvm

Мнениеот Emil_Zhoriev » 19.11.2010 10:58

Shte q namerish
Аватар
Emil_Zhoriev

Предишна

Назад към СТС Солар АД