Отварям тази тема, за да внеса малко светлина по въпроса:
Защо трябва да се регистрирам на форума?
Нали и без да се регистрирам мога да чета всичко?
Много наши потенциални клиенти, с които се срещам ежедневно, ми казват:
Матеев, аз не съм се регистрирал и не съм писал във форума, но внимателно следя темите и чета всичко.
Това обаче е грешка и носи редица неудобства. Какви привилегии получават регистрираните потребители:
1. Имат възможност да контролират профила си - формата на датата и времето и часовата зона.
2. Могат да получават и да изпращат лични съобщения.
3. Могат да си направят настройка за уведомяване по E-Mail за нови дискусии в интересуващите ги теми
4. Форума се грижи да следи кои теми сте прочели и кои - не. При следващото ви влизане форума ще маркира само тези теми, по които има нещо ново. Така няма да има нужда да четете стари неща.
5. Само регистрирани потребители имат права да Download-ват публикуваните файлове.
6. Можете в профила си да публикувате линк към вашият сайт. Google ще открие този линк и това ще допринесе малко за повишаване на рейтинга на сайта ви.
7. Можете и да си направите някаква неявна рекламка на бизнеса си. Можете даже и да публикувате хиперлинкове. Ако това не засяга директно интересите на СТС Солар, рекламата няма да бъде изтрита.