Причината се знае и е много проста - тези позиционера са сметнати по ръба. Специално за Deger Energie знам, че смята позиционерите си на 30кг/кв.м. Това е смешно малко. Конструкцията е направо кашкавалена. Дефакто конструкторите на позиционера разчитат, че централата има персонал и ако навали много сняг, на ръка ще изправят плочите, за да може снега да се свлече.
Освен това се разчита, че вятъра преди буря ще увеличава скоростта си постепенно, за да даде шанс на датчика да се задейства и след това да има 5 минути време да вдигне плочата хоризонтално.
Да, ама вятъра това не го знае и много често вдига от 0 до 120 km/h много бързо, с което изненадва електрониката на позиционера. Освен това по време на буря обикновенно тока спира и моторите на позиционера не могат да се завъртят, за да хоризонтират плочата. И последния проблем - снежните бури. На плочата има навалял много сняг. Тя трябва да се наклони ръчно, за да може снега да се свлече. Да ама в същото време има силен вятър и ако я наклоним, вятъра ще събори тракера. Разбирате ли в каква патова ситуация е персонала (ако въобще го има)? Ако остави плочата хоризонтално, снега ще я счупи. Ако я наклони, за да изсипе снега, тогавя вятъра ще я счупи.
Има и още един проблем. Една плоча се изправя хоризонтално за около 5 минути и през това време джойстика трябва да се държи с ръка от персонала. АКо е централа само с 1 тракер - добре. Но ако са 20-30 или 100 тракера, колко време ще е необходимо на персонала да ги обходи и да изсипе снега? Да не говорим, че това аз съм го играл. Преставете си сняг до кръста и жестока виелица. За да се добере човек до тракера, трябва да прави пъртина в продължение на половин час. И това в свирепа снежна буря, в която 2 минути навън си е чисто геройство. И това за 1 тракер. Ами ако са 20-30 или 100?
Въобще това с човешката намеса в критични ситуации си е откачена работа. Именно поради тази причина тракерите са падали и ще продължат да падат.