Търся оферти за монокристални фотоволтаични панели

Всичко за слънчевите електроцентрали. Информация за доставчици, оборудване, узаконяване, монтаж и експлоатация.

Модератори: Mateev, Admin

Търся оферти за монокристални фотоволтаични панели

Мнениеот jifky » 27.06.2010 16:54

Здравейте на всички във форума.

Интересуват ме конкретни оферти от фирми за монокристални фотоволтаични панели с номинална мощност 80 W.

В интернет се натъкнах на не повече от 2 оферти,така че очаквам от вас да ми помогнете при избора на продавач.

Като цяло съм доста невеж в тази материя и въпросите ми може да изглеждат глупаво , за което се извинявам предварително.

Интересува ме има ли монопол на пазара на панели...Кои са доказаните фирми....По-евтино ли е да се закупят от чужбина и т.н.

Благодаря Ви!
Последна промяна jifky на 08.08.2010 13:08, променена общо 1 път
jifky

Re: Търся оферти за монокристални фотоволтаични панели

Мнениеот Day Energy » 28.06.2010 00:21

jifky написа:Здравейте на всички във форума.

Интересуват ме конкретни оферти от фирми за монокристални фотоволтаични панели с номинална мощност 80 W.

В интернет се натъкнах на не повече от 2 оферти,така че очаквам от вас да ми помогнете при избора на продавач.

Като цяло съм доста невеж в тази материя и въпросите ми може да изглеждат глупаво , за което се извинявам предварително.

Интересува ме има ли монопол на пазара на фотоволтаици...Кои са доказаните фирми....По-евтино ли е да се закупят от чужбина и т.н.

Благодаря Ви!

като чета тези четири абзаца и си представям как търсите из интернет панели и как ви се въртят едни W-тове и как ви замрежват погледа, че чак си задавате въпроси - как ли завършва този "разказ"?

ако ви кажа че в БГ "пазар" на панели няма, ще ви помогла ли?

DN
Day Energy

Мнениеот solarcenter » 30.06.2010 15:11

Здравейте jifky, понеже сте във форума на СТС просто им пратете една заявка ,те ще отговорят с оферта , 100 % предплата и след време ще си получите исканото ... Това можете и да направите с някоя от другите БГ соларни фирми ... Какво толкова сложно ! Не вярвам да търсите 1 мегават та да се притеснявате и да търсите оптимална мега-ниска цена !? Няма смисъл от интернет и пр. ... има си професионалисти и тук и процедирайте както е нормално ! ....Като Ви потрябва телевизор ...отивате в Техномаркет или ...Полис ...нали ? Не го търсите по интернет ....?
solarcenter

Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали