Промените в Приходните и заключителни разпоредби на параграф

Всичко за слънчевите електроцентрали. Информация за доставчици, оборудване, узаконяване, монтаж и експлоатация.

Модератори: Mateev, Admin

Промените в Приходните и заключителни разпоредби на параграф

Мнениеот mariana.maneva » 06.08.2012 09:41

Здравейте!
От 31.07.2012 година за мен започна да тече обратното броене за вземане на решение дали да прежаля първоначалната инвестиция , която съм направила за построяване на 20 киловатовата централа, която ще се построи в УПИ. Дали да откажа вече разрешен банков кредит и излязло разрешение за строеж. Ако има някой с подобни проблеми моля да пише във форума.
mariana.maneva

Re: Промените в Приходните и заключителни разпоредби на пара

Мнениеот ferdy » 06.08.2012 11:11

Изчакайте с решението, действаме по въпроса, надяваме се да намерим добър вариант за малки централи.
ferdy

Re: Промените в Приходните и заключителни разпоредби на пара

Мнениеот TT » 06.08.2012 17:38

mariana.maneva написа:Здравейте!
От 31.07.2012 година за мен започна да тече обратното броене за вземане на решение дали да прежаля първоначалната инвестиция , която съм направила за построяване на 20 киловатовата централа, която ще се построи в УПИ. Дали да откажа вече разрешен банков кредит и излязло разрешение за строеж. Ако има някой с подобни проблеми моля да пише във форума.

Има доста инвеститори във вашата ситуаця, голяма част от тях не рискуват, а изчакват все още.
TT

Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали