от mariaivanova » 18.10.2010 12:12
DanielDimov - Запозах се с инвеститора. Имаше ланец. Златен. Като интелигентност беше по-близко до приматите, отколкото до хомо сапиенс.
Gio - Преподавала съм дълги години в Техническия университет. Нивото на владеене на езици на възпитаниците на този университет (не казвам инженери, защото там имаше и стопански факултет) ми е до болка познато...
Дано да греша но ми се струва, че соларните състеми са като Тойота Приус - преди известно време учени доказаха, че при производството на един Приус се замърсява много повече, отколкото се спестява при ектсплоатацията му!
DonPesho - Имате меко казано странна логика. Това, че съм научила няколко езика, от които известно количество до степен да ги преподавам според мен означава, че съм се трудила доста и съм положила много усилия през живота си. Дано и вие да сте положили поне половината. А това, ме имам къща на хубаво място, без да взимам тлъсти комисионни от уреждане на финансиране на фотоволтаични системи също не говори за скука в моя живот. Освен ако за вас денонощният тежък труд означава "нямане какво да се прави".
alabala963 - Казвате, че лошото го има навсякъде. Тоест трябва да се науча да го търпя. В такъв случай винаги давам примера с магарето на Настрадин Ходжа - таман го научил да не яде и то взело, че умряло. Е аз няма да умра от няколко фотоволтаични пана, но просто бих предпочела, ако някой си прави например кочина, да си я прави в хола, а не до двора или къщата на съседа.
Последна промяна
mariaivanova на 18.10.2010 12:51, променена общо 1 път