Drago написа:xymopucm, Този генератор го знам... и той и другия (липсващ на снимката) са счупени от доста време, но въпреки това съм любопитен да науча подробности от параметрите му.
Като цяло идеята за обединение е добра (крайно време е потомците на Кубрат да послушат съветът му за снопчето от пръчки). Има обаче една особеност. Основните хора които я инициират и обсъждат не са много. Матеев, Ламбов и Ангелов може и да са достатъчни, а може и да не са. Въпреки че аз и още няколко колеги я подкрепяме, сме си дребни риби в морето. А за да успее идеята определено трябва да се обърне внимание и на по-дребните от мен.
Трябва да се измисли начин да се убедят обикновенните мераклии да участват, че това не е пирамида, нито раздаваща пари банка или каква да е подобна ненадеждна организация.
Аз имам лаборатория за изследователска и развойна дейност и бих участвал с малко капитал, но с много идеи и работа за бъдещо подобряване на крайния резултат.
Драго
Точно идеи ни трябват, за да направим добър проект. Останалото идва след това. Сега кой ще даде пари и ЗА КАКВО. Обсъждаме проект, а виждам и че вече доста хора се включват и съм сигурен, че още ще дойдат. От хубавото никой не бяга.
Необходим ни е някой литератор, който да обобщи мотивиращите общи приказки - закона, гаранциите (+ цитати), тарифи, екологии, зарникови газове и т.н. Може би трябва да потърсим студенти - тъкмо ще си направят чудесен дипломен проктет. Систематизираната обосновка е много важна, защото тя ще е написана на най-човешки (разбираем за дребните инвеститори) език и ще ги убеждава. Специалната терминология не е за тях, а за банки и едри инвеститори.