Lupus написа:Имате ли информация за марката и модела на такива анализатори, за да видя какво измерват, с каква точност? Това 0,5 0.5% ли означава?
http://www.roconbg.com/rocon_bg/home_bg.htm
Трифазен анализатор на електрически товари не е от елитните, но от сайта ще добиете достатъчна информация за минималните изисквания към тези устройства.
Когато говорим за клас на точност и максимално допустима грешка имам на предвид следното. Взимаме един електромер с клас на точност 0.5S и го съпоставяме с еталон с клас на точност 0.05. Използваме формулата, разликата между брой импулси, приведени към импулсите на еталона минус брой на действителните импулси, разделено на брой на действителните импулси ,умножени по 100. Понеже класа на точност на еталона е много голяма и се използва правилото 1/3 се счита, че грешката на електромера не трябва да надвишава обявената от производителя 0.5%, но спрямо еталона при фактор на мощност 1(единица). Защо спрямо еталона ? Защото съвременните електромери работят в голям диапазон, например Аctaris ACE 5000 ; 3 x 58/100 V; 3 x 230/400 V , номинални: 5 A, 10 A , Max. : 60 A -. 100 A и без еталонно устройство няма как да знаем какви са входните параметри.
Не оставяйте с впечатление, че съм фен на електромерите и ако мога да перифразирам една реплика от Сър Уинстън Чърчил "..........не е най-доброто, но нищо по-добро не е измислено".
С участието ми в тази тема искам да провокирам следните въпроси:
1. Колко струва инвестицията в контролното измерване?
2. Какви са ползите и има ли такива?
3. Трябва ли разходите за контролното мерене да влиза в себестойността на централата?
4. Какви трудности срещат собствениците на ВЕИ централи при заявка, проектиране и монтаж на контролното измерване?
5. Какви са изискванията към контролното измерване?
ПоЗдрави.