taipan написа:А Lambov с гърци имал ли си работа(бизнес)??
Lambov написа:- да проведете предварителен сондажен разговор с последваща по разширена среща или
- да се подготвим по-обстойно и направо да организирате среща?
dido 2 написа:Четох , някъде напред , че най-много слънчеви дни има на Слънчев бряг и затова така си се казва . Замисляли ли сте се , защо е поставена обсерватория , точно на връх Рожен ?????????
За нашите цели освем мнооого слънце е добре и температурата да не е висока , което се случва високо в планините .Там също има по-рядко мъгли , а ако сме достатъчно високо , често сме и над облаците .
Vlad_g написа:заинтригуван съм от начинанието и ми се иска да разбера как бих могъл да помогна.
По принцип имах намерение да започвам сам с около 60-80 кВ, но май се разубеждавам.
Мисля, че ще мога да намеря терен между Шумен и Варна. Подходящо ли е? Въпроса за такова голямо начинание е колко да е голям въпросния терен. Има ли значение формата и терена? Имам предвид наклон от 1-5 % проблемен ли е?
Поздрави.
Mateev написа:Обикновенно който дава парите, той поръчва музиката. Следователно региона ще е там, където реши стратегическия инвеститор.
Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта