Па кой ти мери дали панелите са 245 W или 235 W или 208.33 W. Дали са сложени на 30, 20 или 2 градуса. Дали са на Юг или Югоизток или Северозапад.
ЕРП-тата да слагат ограничители и да не се занимават с глупости.
Cin gibi написа:...А що "умуване" падна преди това просто обяснение...![]()
Cin gibi написа:Аз? Да СЕ дразня? Ама ти сериозно ли? Наистина, време е за зимата. Някои много ги е напекло и още ги д ържи.
А за цената на енергията, щом държавата се управлява от енергийната Мафия, какво очакваш? Почти съм убеден, че, в чужбина, тя се харчи по-евтино, отколкото у нас. А възможности /и/ там да пълни черни партийни касички, само да искаш. Щом си Велик, обаче, лошо няма: отиваш, ошамарваш този-онзи, и ще се вслушват вече.
В Теб, разбира се.![]()
![]()
Joro762 написа:Cin gibi написа:Аз? Да СЕ дразня? Ама ти сериозно ли? Наистина, време е за зимата. Някои много ги е напекло и още ги д ържи.
А за цената на енергията, щом държавата се управлява от енергийната Мафия, какво очакваш? Почти съм убеден, че, в чужбина, тя се харчи по-евтино, отколкото у нас. А възможности /и/ там да пълни черни партийни касички, само да искаш. Щом си Велик, обаче, лошо няма: отиваш, ошамарваш този-онзи, и ще се вслушват вече.
В Теб, разбира се.![]()
![]()
С шамари не става колега за тези наглеци минимум 3/4 тръба се иска и то от старата поцинкованата
lz1wvm написа:Зачудих се и друго(тъй като не можах да намеря информация в нета),на каква цена се продават тези 1000 мегавата ел.енергия на комшиите(съседните държави).И дали изобщо в България се ползва евтината ел.енергия от АЕЦ-а.И как се определя,като реално количество,постъпило в ел.мрежата на страната от различните енергоизточници.
Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта