от Miro » 21.02.2008 16:25
Така, аз май съм единствения във форума, който не отхвърля позиционерите като начин като идейна и техническа реализация, а и единствен май имам опит с голям позиционер. Все пак мисля ще се съгласите, че няма база за сравнение между паянтовите 300EL и 5000 NT на DEGER.
Нещата които ще коментирам, неколкократно съм ги отбелязвал по други теми, но ще ги систематизирам и тука за прегледност. Целта ми не е да убеждавам някого как тракерите са върха на сладоледа, а да споделя различна гледна точка измежду всеобщото отрицание. И пак казва, ако правя голяма централа, аз също бих залегнал на стабилна статична конструкция.
1. Добив на електроенергия - можем да поспорим за процентите, но реалното увеличение е факт и със сигурност ако позиционерът не дефектира и работи според очакваното, ще имаме по-голяма печалба от инсталацията.
2. Позиционерът има защита от вятър и може да се настройва при каква стойност на вятъра за заеме хоризонтална позиция, примерно по стандарт са приели 10 м/с. В хоризонтална позиция позиционерът изпитва многократно по-малко натоварване от вятъра, отколкото статична конструкция под 33 градуса наклон.
Единственото нещо от което следва да се притесняваме е, да не спре тока в мрежата, точно когато се усили вятърът и позиционерът няма с какъв ток нито да го измери, нито да се приведе в хоризонтален вид. Затова мисля вариант за автономно захранване на самия позиционер, тъй като токът има навика да спира тъкмо по време на буря.
Колкото до прашния дявол(ужасът на пара и делтапланеристите), който е наблюдавал Матеев , надали ще му се отдаде да повдигне 17 тонен фундамент. Единствено би следвало да се страхувам да не запокити някоя тенекия върху модулите, но тогава дали ще е статична конструкция или позиционер - пак няма разлика.
3. Позиционерът заема почти вертикална позиция сутрин и следобед, което улеснява свличането на натрупания сняг. Вярно, на височината която има никак няма да е лесно ако се наложи ръчно почистване - примерно при обледяване или нещо такова, но тази зима при все че беше много люта това не се случи. Всъщност какво е значението в този случай дали е позиционер или покрив? Дори в моя случай мога да го обърна вертикално, да си сложа скелето и да го почистя, докато незнам кой смелчага ще се качи на някой примерно 10-15 метров заледен покрив да чисти сняг... Както и да, тука във форума сме стигнали до извода, че дори и да има сняг, не се налага той да се почиства, тъй като загубата е пренебрежимо малка на фона на допълнителните усилия по почистване.
4. Надеждност. Всички сме съгласни, че има ли движещи се част, има и риск от повреда.
Повреда на механизъм - зависи колко грамотно е измислен и сглобен. Преди време получих по наследство 32 годишна жигула на около 400 хил км и я карах и аз още 30-тина хил. За тези години скоростната кутия не е била отваряна нито веднъж, а само е сменяно масло през около 100 хил км... Надали можем да сравняваме стреса, който е понесла тази скоростна кутия с този, който ще понесе позиционера.
Повреда на ел-мотор. Дори и да се повреди, може да бъде отремонтиран или подменен сравнително лесно, като разходите за това със сигурност няма да са убийствени. Дори и да гръмнат и двата мотора едновременно, ръчно ще приведем позиционера в оптимална позиция според сезона и няма да загубим особено много електроенергия в периода на ремонт или доставка на електромоторите.