Mateev написа:Няма никакви проблеми, свързани с панелите по време на движение. Вдигал съм с буса до 140 km/h и панелите издържат вятъра и вибрациите без проблеми. Пекло ги е слънце, валял ги е дъжд и град - никакви проблеми. Панелите си работят. Най-лошото, което им се е случвало е, че рамките се набиват с хиляди мъртви мушици и комари.
Lupus написа:Mateev написа:Няма никакви проблеми, свързани с панелите по време на движение. Вдигал съм с буса до 140 km/h и панелите издържат вятъра и вибрациите без проблеми. Пекло ги е слънце, валял ги е дъжд и град - никакви проблеми. Панелите си работят. Най-лошото, което им се е случвало е, че рамките се набиват с хиляди мъртви мушици и комари.
А какво става с разхода на гориво, ако са монтирани както на горната снимка без обтекател?
Mateev написа:Lupus написа:Mateev написа:Няма никакви проблеми, свързани с панелите по време на движение. Вдигал съм с буса до 140 km/h и панелите издържат вятъра и вибрациите без проблеми. Пекло ги е слънце, валял ги е дъжд и град - никакви проблеми. Панелите си работят. Най-лошото, което им се е случвало е, че рамките се набиват с хиляди мъртви мушици и комари.
А какво става с разхода на гориво, ако са монтирани както на горната снимка без обтекател?
Нямам представа. Не съм го засичал. Сигурно нараства с малко, но това не е болка за умиране предвид допълнителните екстри, които получавам.
Lupus написа:Mateev написа:Lupus написа:Mateev написа:Няма никакви проблеми, свързани с панелите по време на движение. Вдигал съм с буса до 140 km/h и панелите издържат вятъра и вибрациите без проблеми. Пекло ги е слънце, валял ги е дъжд и град - никакви проблеми. Панелите си работят. Най-лошото, което им се е случвало е, че рамките се набиват с хиляди мъртви мушици и комари.
Нямам представа. Не съм го засичал. Сигурно нараства с малко, но това не е болка за умиране предвид допълнителните екстри, които получавам.
Интересно как ще изглеждат нещата с един обтекател от композитен материал, който да се изтегля настрани и да служи на къмпинг като сенник или покрив на палатка, или.... каквото още се сетиш.
Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта