Благодарско на отзовалите се, искам само да вметна, че по празниците бяхме на гости при семейството на приятелката ми и татко и ми подари ПОМПА

Мдааа WILO

за което много-много се радвам, преди време той ми подари и ЮПС ИНТИЕЛ, та да е жив и здрав човека! И като споменахме ЮПС, защо да не е нужен за колектора ? А какво ще стане ако цял ден е слънчево и няма ток, как ще се завърти флуида? Освен това, дори и да не е опасно както при котела, то тогава губя енергия и няма да си стопля бойлера! Но пък и не виждам какъв е проблема да ползвам общ ЮПС, не е същото като при общата помпа, за което напълно съм съгласен с критиката Ви. Но нали за това се допитвам до форума, макар че ако нямаше кой да ми подари помпа, щях да си го направя с една и не за друго ами нямам кеш за повече екстри. Две години правя ремонт на стара къща, която преди това купих, направих я с много труд и средства, но ето за това не бях преднвидил.... както и да е, всичко се нареди както трябва да е жив и здрав човека! Сега си търся диференциален термостат, дядо ми няма да ми подари , та в този ред на мисли, ако може да ми препоръчате нещо, ще съм ви много благодарен. Разглеждах в интернет на ИНТИЕЛ нещата и може би това ще да е, но ще очаквам и вашето мнение! Благодаря!
винетка-67лв, застраховка-160лв, макферсони-300лв, гуми-200лв........ - ДА КАРАШ НА ЛУНАТА - БЕЗЦЕННО!!!