Разбирам ти болката но така е когато се обръщате за монтажа към техници /водопроводчици/ а не към квалифицирани лица,монтажници на соларни инсталации.Техника гаранция нетили даде,търси го.krasicom написа:Здравейте,закупих си соларна система тип вакумен тип с стъклените ампули ,след монтажа се полу4и следния проблем когато има силно слънце изглежда се вдига температурата в бойлера който е на покрива ми над стъклените тръби и запо4ва да прелива бойлера от вода и не спира докато не спра спирателния кран за входя6тата вода долу от апартамента.Техника ми каза 4е трябвало 4есто да го ползувам за това така се полу4авало но аз цял ден съм на работа и водата изти4а от бойлера и не спира да те4е .Бихте ли ме посъветвали къде е проблема на това 4удо на природата не6то вакум ли се нару6ава налягаето ли не6то отваря горе в бойлера клапана и водата запо4ва да изти4а докато не я спра от спирателния кран от къ6ти ,моля да ми помогнете ако някой има представа за какво става въпрос.Благодаря предварително за вниманието Ви
Назад към Слънчеви колектори за топла вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта