Страница 1 от 1

ЕОН се гаврят с Българите, това е расизъм!

МнениеПубликувано на: 31.03.2010 11:28
от sandi
Циганите в почти цяла България ползват безплатен ток (платен от нас)
А ние си го плащаме и ни го спират...
Да направим нещо?!Г-н Борисов, аз съм човек, който обяви на E.OH! Вие обяснете на децата ми феодалния монопол на E.OH!

Дата: 30-03-2010 11:09

Читатели : 479

Пет години ми бяха нужни за да принудя Е.ОН да спазят отечествените ни правила и закони, и да се съобразят с факта, че моята къща е паметник на културата от местно значение, и не могат да грозят фасадата и със снопове от кабели, табло и десетки дупки направени за закрепването на самите кабели.

ОТКРИТО ПИСМОДо : Министър Председателя на

Република България

г-н Бойко БорисовОт: Леонард Димитров Сапунджиев, гр. Силистра,

ул."Симеон Велики" 52От: ЕТ"ТОНИ-Д.Нешева" ул."Симеон Велики"-52 гр.

Силистра тел. 0889 837 916, Клиентски № 1900068492

Представлявана от Диана Нешева Петрова

Уважаеми г-н Борисов,

Аз, съм горд Българин, баща на три деца, прекрасни и интелигентни Българчета. По професия съм Енергетик.

Аз, г-н Борисов, съм човек, който обяви справедлива война на немската фирма Е.ОН-България, заради неправомерното и, и в нарушение на Конституцията ни експлоатиране на моят дом в центъра на град Силистра.

Пет години ми бяха нужни за да принудя Е.ОН да спазят отечествените ни правила и закони, и да се съобразят с факта, че моята къща е паметник на културата от местно значение, и не могат да грозят фасадата и със снопове от кабели, табло и десетки дупки направени за закрепването на самите кабели.

Нанесените щети са в протежение на 19 м. /деветнадесет/ по фасадата, между първия и втория етаж. Тези снопове от кабели не ми позволиха да се включа в програмата "Красива България" и така да възстановя автентичният вид на моят дом, строен 30-те години на миналия век.

Аз, обаче не успях да предотвратя спирането на електроподаването на моят дом, който фирма Е.ОН Мрежи-АД извърши на 17.03.2010г., през все още зимен период и въпреки, че сме платили последната фактура в срок, бригада ел. техници изпратени лично от Генади Арменчев, Началник отдел- "Управление на вземанията за малки клиенти" в Е.ОН

България продажби-АД клон Варна с нареждане № 7847/ 17.03.2010г. спряха електроподаването до нашият дом и магазин.

И моля, съобразете, с мотива-поради забава в плащането, което не е истина. Нямайки възможност да захраниме с ел. енергия от друго място нашият дом, заради Монопола на Е.ОН в Област Силистра /липсва друг доставчик/ двете ни непълнолетни деца, които все още са при нас и ние самите вече осем дена сме без елементарни условия за лична хигиена, топлина, осветление и възможност за приготвяне на храна.

Г-н Министър Председател, сега може би не е най подходящият момент да ви занимавам с този незначителен за мащабите на страната, но пагубен за моето семейство и бизнеса ни проблем. Държа, обаче да ме посъветвате, как да обясня на децата си, че нито една институция в България не защити нашето законно право на неприкосновеност на частната ни собственост, как да обясня, че институциите ни са безсилни, пред Монополиста Е.ОН и не можаха да защитят Тях /децата ми/ и тяхното право на светлина, топлина и лична хигиена, тяхното право на живот немислим без електричество в наше време.

Как, да им обясня да обичат Родината си!?!

Може ли в съвременна и демократична България да съществува такъв явен Монополизъм /регионален Феодализъм/, Какъвто упражняват такива фирми, като Е.ОН в Родината ни.

През 2004 год., Европейският съюз, в който вече членуваме осъди такава могъща фирма, като "Майкрософт".

Еврокомисията наложи глоба от 613 млн. долара на гиганта, защото нарушава европейското антимонополно законодателство.

Обръщам се към Вас, като загрижен баща и съпруг, но и като отговорен Българин, не е ли време на феодалния произвол, който упражняват монополистите в родината ни да му бъде сложен край.

Няма да ви моля за съдействие, пред Е.ОН за да ми бъде възстановено ел. Захранването на домът ми , но Ви умолявам да направите необходимото в България, като член на Европейският съюз да се спазва- Европейското антимонополно законодателство.Приложения:

1/ Копие на НАРЕЖДАНЕ, издадено от Е.ОН България за спиране на ел.захранването на домът и магазина ни.

2/ Копие на последната фактура, платена по банков път в срок.25.03.2010г., Силистра

С почит:

Леонард Димитров Сапунджиев

Диана Нешева Петрова

http://www.afera.bg/index.php?option=co ... 4&Itemid=1

МнениеПубликувано на: 31.03.2010 23:21
от EOS Technologies
Искаш ли една автономна система с мощност около 4кВ, акумулатори и соларни модули 1кВп? Няма да ти захрани цялата къща, но поне важните неща може да имат 230 или 220В...

МнениеПубликувано на: 01.04.2010 00:18
от Кирилов
Човека имащ проблем с Е ОН, не е същият който е писал тук :D

МнениеПубликувано на: 01.04.2010 00:32
от EOS Technologies
Вярно.. мерси..