Специално пускам темата отделно, сами преценявайте, защо:
Последните няколко години - за мен са години, за вас вие си знаете - се убедих, че нещо сериозно грешим, за да ни се случват постоянно едни и същи недоразумения. В икономически, в политически, в какъвто щете, план.
Засега, ще се въздържа от аспект инвестиции и ще се насоча към политическия, т.к. мори всинца ни.
Та, едни или други, партийните другари са си БОЛЕСТ - вас не ви знам, аз се убеждавам в това. Загнезди ли се кърлеж, пуска сам само, кога се насмуче. А тези тук насмукване нямат. Поредното "недоразумение" с "таксата слънце"- в кавички, защото си е целенасочена политика - го доказва. Виждате: Избори, протести, окупации - ефект няма. И няма да има. ДА речем, успеят някакси, свалят тези /говоря в трето лице не случайно/. И? Ами, ще дойдат други. Други негодници. Читави "там" почти не останаха а, и да са останали, не могат да повлияят. И...какво правим?
Пак избори? Пак протести? Пак окупации?
Няма смисъл. Не, и докато ние не променим обществото. Отвътре. защото, вярвам, назрява моментът. Защото, "Системата" е изчислена така, че да се самовъзпроизвежда. И да генерира корупция, непукизъм, разсипия. Няма да се получи някойси там да въведе правилните, работещи за всички мерки, закони, практики. Няма. Защото, това означава да се противопостави на глутница паразити и...сещате се.
Революция? Така излиза.
Но, революция без жертви, без крясъци, без експроприации. Тиха, спокойна И ЕФЕКТИВНА.
Тоест, не с висока видимост /че се прави нещо си/, а с висок ЕФЕКТ. С ПОЛЗА.
Как аз виждам нещата?
Няма да запълвам излишни редове, ще публикувам линк на нашата група във фейсбук, етотук: . Погледнете в самото начало, т.к. вече, към ден днешен, е трудно да се проследи същината. Същината е прилагането на ТОВА ТУК, като - след като всички сме застрашени от възраждането на поредната нелепица - се процедира, като се води широка разяснителна работа ДА НЕ СЕ гласува за субекти, ксерокопие от чиито документ отсъства пред избирателната секция /е, или вътре, ако се боят, че фенове на Другите ще ги скъсат/. Така, стъпка по стъпка, и при действащо текущо законодателство - доколкото, сами просто няма да пожелаят, не бидейки мотивирани, с изгорени мостове - ще въведем хора и с мотив, и с морал, и с дупе, на което да стиска да извършат промяната.
Останалото са илюзии, гледаме ги близо четвърт век.
И, ако не знаете колко е могъщ похватът, информация на ушенце: ВСИЧКИ политици го избягват.
Да видим, ще пита ли някой, защо.