Ventsislav Milchev написа:Здравейте,
Има ли някакъв вариант да се види това цитирано писмо/уведомление от НЕК цитирано в сканирания файл?
Преди малко обсъждахме с несигурен източник че спирачката няма да е само за тези с предварителен договор. Казвам Несигурен умишлено, не искам да спекулирам, интересува ме текста от официалното писмо.
mariana.maneva написа:Здравейте! Аз също съм от тези, които са получили писмо от енергийното дружество и трябва в едномесечен срок да приема или не условията им за присъединяване след 01.04.2016 година. Имам предварителен договор, строително разрешение, отпуснат банков кредит и остава само да построя и присъединя съоръжението. Но уви! Пишете към кого да се обърна за това законодателно безумие.
mariana.maneva написа:Здравейте! Аз също съм от тези, които са получили писмо от енергийното дружество и трябва в едномесечен срок да приема или не условията им за присъединяване след 01.04.2016 година. Имам предварителен договор, строително разрешение, отпуснат банков кредит и остава само да построя и присъединя съоръжението. Но уви! Пишете към кого да се обърна за това законодателно безумие.
anabel написа:Аз също получих писмо но от ЧЕЗ и ми предлагат 2017 г. Ако мога да се присъединя към вас тел. 0885 060655
Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта