Смяна предназначението на земята?

Проблеми при присъединяването и узаконяването на централи, използващи енергията на Възобновяемите Енергийни Източници.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот petyostoev » 13.12.2008 17:51

Благодаря ви,така ме консултира и адвоката,че е хубаво да се направи един предварителен договор,който може и да не е заверен нотариално,но после вече за окончателния договор с ЧЕЗ да се завери и да се впише.
petyostoev

Мнениеот Nasko » 19.01.2009 16:24

Някой може ли да ми каже какво следва след като получих някъкво решение за промяна на статута на земеделска земя и по точно за утвърждаване на площадка. Оставих го това решение в общината и ми казаха , че ще пишат някъкви писма...после заповед и някъква такса. Кой трябва да определи размера на тази такса. Въобще интересуват ме подробности в този порядък. Иначе решението ми го издадоха за три месеца без пет дена от датата на внасяне на всички изискващи се по закон документи....законовия срок е един месец, но бог високо цар далеко...едва ли не трябваше и да им благодаря ,че бързо са ми го направили. това настрана , но ако някой може да ми опише пътя от тук нататък ще съм му благодарен!
Nasko

Мнениеот dido 2 » 19.01.2009 18:24

Плащаш си таксата и си щастлив собственик на УПИ. Вече можеш да си изкарваш строително разрешение (ако са ти готови проектите , разбира се ) върху тази земя .
dido 2

Предишна

Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ