МЗ и Център по Хигиена.СМЯХ БЕЗ ГАЩИ.

Проблеми при присъединяването и узаконяването на централи, използващи енергията на Възобновяемите Енергийни Източници.

Модератори: Mateev, Admin

МЗ и Център по Хигиена.СМЯХ БЕЗ ГАЩИ.

Мнениеот YordanIvanov » 17.06.2009 17:42

Преди 2 седмици си получавам в един ден становището от РИОКОЗ и това от РИОСВ и + други документи отивам да ги внасям в МЗ.При взимането на горните две становища установявам, че в документа на РИОСВ навсякъде е объркано името на фирмата и името на МОЛа, а именно: "Старт Сервиз", а не "Стар Сървиз" и Иван Йорданов а не Йордан Иванов .След което веднага заявявам че искам да се коригира техническата грешка.След това отивам в РИОКОЗ където пише че на 5 метра източно от мен имам ВОЕННИ СКЛАДОВЕ. :D :D :D :D :D :D :D :D :D .И там заявявам ,че искам да се коригира тази ПЪЛНА БЕЗСМИСЛИЦА.Обаче решавам че ще се грабна и ще отида до София и ще платя 50 кинта за тяхното становище, АПЪК АКО МИНЕ.Е....отидох, заявих, платих и взех становището.Вече си имам и документа с коригираната техническа грешка от РИОСВ и РИОКОЗ(след като МЗ си дадоха становището).
Поздрави
Й.И.
YordanIvanov

Мнениеот ferdy » 18.06.2009 17:02

Тихо, тихо, че центърът по хигиена и без това понякога се превръща в проблем, сега остава и да започнат да се вторачват в написаното.
ferdy

Мнениеот YordanIvanov » 18.06.2009 17:04

+ и те са допуснали техническа грешка на номерата на парцелите, но в общината няма да е проблем :D :D :D :D :D
YordanIvanov

Мнениеот ferdy » 18.06.2009 17:07

Тихо, тихооооо. :lol:
ferdy

Назад към Присъединяване и узаконяване на централи, използващи енергията на ВЕИ