Имате всички възможности на света.
Придобиването на земята за ФЕЦ по субсидии не се финансира обаче.
bozavino написа:...имам ли възможжост да създам неще преспективно при тези обстоятелства,както и предполагам,че земята върху която ще поставям каквито и да е модули,ще се остойности като част от инвестицията ми ....
Lupus написа:Имаш възможността и необходимостта да инвестираш в образование, правопис и структуриране на правилни изречения!
Vandal написа:bozavino и retro да не са едно и също лице!
retro написа:Lupus написа:Имаш възможността и необходимостта да инвестираш в образование, правопис и структуриране на правилни изречения!
А ти имаш необходимост да инвестираш в добро възпитание!
Така ли трябва да се държи човек с непознати?!
Но освен че вече ти е късно, защото основата на доброто възпитание се получава през първите 7 годинки, не вярвам да имаш толкова много пари (за инвестиране в доброто възпитание ще ти трябват много, много пари).
bozavino написа:аз съм собственик на земя.. с намираща се върху която една перка от парковете,имам остатък голям парцел и капитал в рамките на 200 000,имам ли възможжост да създам неще преспективно при тези обстоятелства,както и предполагам,че земята върху която ще поставям каквито и да е модули,ще се остойности като част от инвестицията ми или се лъжа.? Предварително благодаря.
Lupus написа:Срещу тоталната неграмотност никакво възпитание не помага (за съжаление). Виж поста и ако това е и твоето виждане за добро образование нека да го коментираме тогава. На мен лично ми писна от такива "инвеститори" и "строители на съвременна България" през последните години.
Lupus написа:@retro,
Не мисля да влизам в никакви казуистики и измислени спорове. Най-малкото защото не ми допада тона ти в стил "четене на морал". Изразяването на позиция или възмущение от нещо не винаги се дължи на липса на първите седем години, още повече, че не съм ползвал обиди или квалификации за човека. Най-често зад привидно възпитание се крие страха от заемане на позиция или подкрепа за определено действие или постъпка. Така че точка по въпроса от моя страна.
retro написа:.....
Не е проблем изразяването на позиция или възмущение, а начина по който се прави.
''''''
retro написа:.....
И "...още повече, че не съм ползвал обиди или квалификации..." - А това как да го разбирам-че обикновено ползваш...?
.......
Lupus написа:Аз не видях твоя начин на изразяване на несъгласие , за да мога да сравнявам. Би ли опитал да се изразиш по конкретния случай? Никога не е късно човек да се поучи. Някой обаче беше казал: "Мълчанието е знак на съгласие".
Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта