70% субсидии за производство на електроенергия от слънцето

Възможности за финансиране на проекти за Енергийна Ефективност и изграждане на нови Възобновяеми Енергийни Източници. Кредити, грантове, субсидии, данъчни облекчения.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот ferdy » 07.10.2010 18:16

Имате всички възможности на света.

Придобиването на земята за ФЕЦ по субсидии не се финансира обаче.
ferdy

Re: въпрос

Мнениеот Lupus » 07.10.2010 20:11

bozavino написа:...имам ли възможжост да създам неще преспективно при тези обстоятелства,както и предполагам,че земята върху която ще поставям каквито и да е модули,ще се остойности като част от инвестицията ми ....

Имаш възможността и необходимостта да инвестираш в образование, правопис и структуриране на правилни изречения! :roll:
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот retro » 07.10.2010 23:35

Lupus написа:Имаш възможността и необходимостта да инвестираш в образование, правопис и структуриране на правилни изречения! :roll:

А ти имаш необходимост да инвестираш в добро възпитание!
Така ли трябва да се държи човек с непознати?!
Но освен че вече ти е късно, защото основата на доброто възпитание се получава през първите 7 годинки, не вярвам да имаш толкова много пари (за инвестиране в доброто възпитание ще ти трябват много, много пари).
retro

Мнениеот Vandal » 08.10.2010 00:14

bozavino и retro да не са едно и също лице!
Аватар
Vandal

Мнениеот retro » 08.10.2010 00:38

Vandal написа:bozavino и retro да не са едно и също лице!

Не, три лица са:
-bozavino

-retro

O sancta simplicitas!
retro

Мнениеот Lupus » 08.10.2010 08:21

retro написа:
Lupus написа:Имаш възможността и необходимостта да инвестираш в образование, правопис и структуриране на правилни изречения! :roll:

А ти имаш необходимост да инвестираш в добро възпитание!
Така ли трябва да се държи човек с непознати?!
Но освен че вече ти е късно, защото основата на доброто възпитание се получава през първите 7 годинки, не вярвам да имаш толкова много пари (за инвестиране в доброто възпитание ще ти трябват много, много пари).

Срещу тоталната неграмотност никакво възпитание не помага (за съжаление). Виж поста и ако това е и твоето виждане за добро образование нека да го коментираме тогава. На мен лично ми писна от такива "инвеститори" и "строители на съвременна България" през последните години.
bozavino написа:аз съм собственик на земя.. с намираща се върху която една перка от парковете,имам остатък голям парцел и капитал в рамките на 200 000,имам ли възможжост да създам неще преспективно при тези обстоятелства,както и предполагам,че земята върху която ще поставям каквито и да е модули,ще се остойности като част от инвестицията ми или се лъжа.? Предварително благодаря.
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот retro » 09.10.2010 00:26

Lupus написа:Срещу тоталната неграмотност никакво възпитание не помага (за съжаление). Виж поста и ако това е и твоето виждане за добро образование нека да го коментираме тогава. На мен лично ми писна от такива "инвеститори" и "строители на съвременна България" през последните години.

Не е нито времето-сега, нито мястото-тук където ще се борим срещу "тоталната неграмотност". И не сме ние (нито ти, нито аз) - хората, които ще ограмотяваме и образоваме.
А това, че ти е писнало, си е твой проблем. Намери правилното решение. И на мен ми е писнало от много работи. Ама не мога да елиминирам всички обекти и субекти, дето не ми се нравят. Грубостта е начин за "изпускане на парата", но не е за предпочитане.
Конфуций казва, че когато не можеш да промениш ситуацията, в която си, трябва да промениш себе си (да се нагласиш спрямо нея). Пробвай.
"Където глупостта е образец, там разумът е безумие"
retro

Мнениеот retro » 09.10.2010 00:30

И ако ще коментираме нещо различно от темата на форума (Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ) то нека го коментираме в "Свободни теми и дискусии" и да не пълним темата (а и в други теми така се получава) със спам. Все пак форума е с определена насоченост, та нека се постараем да не го заси...ме.
retro

Мнениеот Lupus » 09.10.2010 09:40

@retro,
Не мисля да влизам в никакви казуистики и измислени спорове. Най-малкото защото не ми допада тона ти в стил "четене на морал". Изразяването на позиция или възмущение от нещо не винаги се дължи на липса на първите седем години, още повече, че не съм ползвал обиди или квалификации за човека. Най-често зад привидно възпитание се крие страха от заемане на позиция или подкрепа за определено действие или постъпка. Така че точка по въпроса от моя страна.
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот retro » 11.10.2010 08:53

Lupus написа:@retro,
Не мисля да влизам в никакви казуистики и измислени спорове. Най-малкото защото не ми допада тона ти в стил "четене на морал". Изразяването на позиция или възмущение от нещо не винаги се дължи на липса на първите седем години, още повече, че не съм ползвал обиди или квалификации за човека. Най-често зад привидно възпитание се крие страха от заемане на позиция или подкрепа за определено действие или постъпка. Така че точка по въпроса от моя страна.

Не е проблем изразяването на позиция или възмущение, а начина по който се прави.

И "...още повече, че не съм ползвал обиди или квалификации..." - А това как да го разбирам-че обикновено ползваш...?

(.) точка
retro

Мнениеот Lupus » 11.10.2010 13:54

retro написа:.....
Не е проблем изразяването на позиция или възмущение, а начина по който се прави.
''''''

Аз не видях твоя начин на изразяване на несъгласие , за да мога да сравнявам. Би ли опитал да се изразиш по конкретния случай? Никога не е късно човек да се поучи. Някой обаче беше казал: "Мълчанието е знак на съгласие".
retro написа:.....

И "...още повече, че не съм ползвал обиди или квалификации..." - А това как да го разбирам-че обикновено ползваш...?
.......

Разбирай го както ти е удобно. На мен ми е все тая какво ти разбираш, важно е какво аз съм искал да изразя. Защото не си първия дявол, който се опитва да чете Евангелието, както му изнася.
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот retro » 11.10.2010 14:58

Lupus написа:Аз не видях твоя начин на изразяване на несъгласие , за да мога да сравнявам. Би ли опитал да се изразиш по конкретния случай? Никога не е късно човек да се поучи. Някой обаче беше казал: "Мълчанието е знак на съгласие".

Не си видял моя начин на изразяване просто защото не съм изразявал съгласие или несъгласие. А не съм изразявал съгласие или несъгласие просто защото никой не е поискал мнението ми. И ако някой все пак поиска мнението ми за нещо подобно, предпочитам да го споделя лично със заинтересования (с този, който ми е поискал мнението). Ако все пак държиш да изразя моето мнение, моля потвърди и ще го получиш като ЛС.
С поздрави " :twisted: "
retro

Мнениеот darge » 14.10.2010 16:46

Вие 2мата, стига сте спамили темата, обяснявайте в любов на лична!
С поздрав - Д-р Черкезов, биотехнолог - иноватор. Истинския сайт http://europenews.dk/

http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
Спасете Мирко !!!

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 0752071810
darge

Мнениеот retro » 14.10.2010 21:10

До Админа на форума.
Ако е истина вземете незабавни мерки!
Вижте какво намерих в Интернет:
Прикачени файлове
virus-1.jpg
virus-1.jpg (366.16 KiB) Прегледано 14228 пъти
retro

Мнениеот venkap » 14.10.2010 22:41

Ако IP- адреса е един, няма страшно, просто е имитатор.
venkap

ПредишнаСледваща

Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ