Miro написа:Лошото е, че си изтървал срока... трябваше да жалиш веднага след като си получи решението на комисията. Консултирай се с адвокат, дето да е спец по административното право дали можеш да си входираш наново документите за следващата комисия и като ти откажат пак (ако откажат де) - да жалиш по нормалния си ред... Виждал ли си се адвокат по въпроса вече?
Tokio написа: Говорих с адвокат, но той ми каза, че нямало изрично упоменат срок за това отлагане. Затова и не съм завел дело. Иначе няма проблем да си взема документите и да ги подам отново същия ден.
FighT 4 RighT написа:Събираме информация за всичко, което се случи в сферата на ВЕИ в последно време. Става въпрос за най-фрапиращите неправди, лъжи и неизпълнени задължения и обещания, на които сте станали свидетели в развитието на проектите си. Качвайте или пращайте на л.с. доказателства за неспазване на законите и нехайно отношение към дейността ни. Бъдете възможно най-кратки и конкретни, защото информацията ще бъде предадена на лидер на политическа партия представена в парламента с цел да се предизвика парламентарен контрол.
FighT 4 RighT написа:Ще си запазя правото да остана анонимен. Това, към което се стремя е за доброто на всички дребни инвестотори, които имат шанс да направят нещо смислено и значимо и този шанс е брутално отнет чрез измама...
Miro написа:Няма как да ти отложат решението за неопределен срок... това си е жив отказ и не почива на никакъв нормативен акт. Консултирай се и с друг адвокат. Според мен ще е добре да си ги входираш отново и да обжалваш следващото решение, ако пак е в твой ущърб.
Назад към Слънчеви (соларни, фотоволтаични) електроцентрали
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта