от Georgi007 » 21.04.2010 22:07
Приятелчета, чета ви оплакванията от EVN, и не се изненадвам на твърденията на почти всички мои познати от Европа, че в нас (като нация) има нещо не в ред. Обобщено, казаното от тях, е, че много малко са ни годините на свобода след турското робство, за да имаме свободомислие. А, и 50-те години тежък комунизъм, си е вид робство. Четейки написаното от вас, не откривам и дума за някакъв вид протест срещу тия педали от EVN. Само оплаквания, рев, плач, псувания на масата в кръчмата (там сме най-силни), и вкъщи пред жените си ще се пукнеме от надувки. Сигурен съм, че някои от вас и гащите ще си свалят,
ако тия от EVN, им кажат - наведи се да ти го отвъртя, и ще ти уредиме въпросът. Хората (не тук в България - навсякъде другаде по Света, няма никъде като нас) организират митинги, стачки, протести, бунтове по интернет. Защо не се организирате в протест страхливци - защото си имате готов отговор за пред вас самите, а той е - и с мен и без мен нищо няма да се промени. Ако днес излезнете 100 човека да протестирате, утре ще сте хиляда, вдругиден още повече.Ако ли не, вечно ще си четете жалейките тук. Със здраве риятелчета.[/i][/b]