Аз бих искал да знам колеги, този форум има ли амбициите да прерастне в нещо повече от споделяне на професионална информация?
Има и друга картинка на такова мнозинство от хора заети в индустрията.
Нямате ли желание гласовете ви да се чуват извън "разваления телефон" и да карат управляващите да се съобразяват с тях. (Дори и малко да е - пак е нещо)
Както така си говорим из форума, някой да чува какви са ни болежките? Само се надяваме тайничко, че някой все пак хвърля контролиращо око над темите ни. За сверка, де!:D
Аз пък ви предлагам, който иска да участва във учредяването на една
национална асоциация на малкия и среден фотоволтаичен бизнес в БГ, както искаме ще си я наречем и няма да се поканим тайничко учредителите за да не би да седне някой случаен на прецедателските места. Достатъчно добре се познаваме тук за да можем да си изберем ръководство, форма на регистрация, стратегия и план на опериране.
В крайна сметка целта е да има
свободна информация за всички и
да има формат който да опакова проблемите и болките на горящите в този бизнес и да се стоварва на масата на управляващите и другите институции нуждаещи се от ръчкане с остена.
Стига само сме си близали раните ами действия се искат!
Всеки да направи своя
extra mile, за да има самоуважението към себе си, като обществено полезен. На приказки - всеки ден гледаме по телевезията
герои.
Очевидно Варна е по-привлекателното място за този период. Предлагам уикенда на 31ви Юли и 1ви Август като дати, а пък аз се ангажирам с венюто.
Тогава ще видим на Gio размера на чашката