от Mateev » 05.01.2011 16:21
Цитата е много точен - точно така трябва да се каже. По принцип при абсолютната нула абсолютно всички метали стават свръхпроводници. Абсолютната нула обаче няма как да се получи на практика. Тя е само едно теоретично понятие.
Добрите новини обаче са две:
1. Човек може много да се доближи до абсолютната нула, ползвайки например течен азот или хелий. От тука идва понятието СВРЪХОХЛАДЕНИ ДАЛЕКОПРОВОДИ - просто кабела се слага в тръба, в която тече течен азот например.
2. Съществуват метали, които стават свръхпроводници не при абсолютната нула, а при някаква по-висока температура. Точно тези метали се наричат ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИ СВРЪХПРОВОДНИЦИ. Но не се подвеждайте от думичката "високотемпературни" - говорим само за няколко градуса над абсолютната нула.
Комбинацията от точка 1 и точка 2 прави технически възможно решението да се пренасят колосални количества енергия на огромни разстояния по тънък кабел, охладен до 2-3 градуса над абсолютната нула. В лабораторни условия това отдавна е направено. Впечатляващото в момента е, че ще се приложи на практика, и то в много големи мащаби.
Загуба на енергия пак ще има, но тя ще е в машините, които охлаждат хелия или азота. После ще има помпи, които ще го накарат да циркулира в някаква тръба на хиляди километри разстояние. Тази тръба трябва да е много добре топлоизолирана, за да не се губи топлинна енергия. Не знам дали няма да измислят нещо с вакум. Но дори и да е така, пак ще се губи някакво количество топлинна енергия по лъчист път.
Абе въобще далекопровода ще е някакво колосално и скъпо съоръжение. Не знам как ще решат проблема с повредите. Всяка една повреда по охлаждането моментално ще доведе до нажежаване на кабела като жичка на електрическа крушка и неговото стопяване по цялата дължина от хиляди километри. И това ще стане само за 2-3 секунди. Ако този кабел е по дъното на морето, не знам как ще го сменят. Надявам се че проектантите добре са обмислили всичко това. Иска ми се да имаше някакво филмче по Discovery за да разкажат как точно са решили съпътствуващите ги проблеми.