Малко усмивки в свободното време

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот petyostoev » 16.05.2011 09:46

petyostoev

Мнениеот petyostoev » 07.06.2011 11:10

"Унищожаване на кола - скрита камера"
http://vbox7.com/play:9f911877
petyostoev

Мнениеот X5 » 15.06.2011 11:23

Изображение
Без коментар :D
Пазете се от "черен джиб" по пътищата
X5

Мнениеот Vandal » 15.06.2011 11:44

Немога да повярвам че това е действителен случай.
Чак толкова тъпи "хора" не вярвам да има.
Абе нищо вече не ме учудва.
Аватар
Vandal

Мнениеот Gio » 15.06.2011 11:47

...Х5, това наистина направи деня ми усмихнат - това с минзухара просто кърти :)
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio

Мнениеот pmihailova » 17.06.2011 11:26

http://spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2% ... D0%B8.html

Тцтц..изпревариха ме :))))
pmihailova

...

Мнениеот Gio » 17.06.2011 11:56

pmihailova написа:http://spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0/639-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%82%D0%B0%D0%B8%D1%86%D0%B8.html

Тцтц..изпревариха ме :))))

...Пене, този Шнайдер трябва да търси дама с по-голям терен за разполагане на инсталацията, иначе има да смучи топла бира цяло лято...
Аватар
Gio

Мнениеот X5 » 17.06.2011 13:45

Уф, изпревари ме :D
Ако дамата е достатъчно...надарена, може направо и към мрежата ниско напрежение да отдава. На цени до 5киловата
X5

...

Мнениеот Gio » 17.06.2011 13:55

...винаги съм казвал, че идеалът за жена е блондинка, нимфоманка, собственичка на пивоварна... малка такава...
А сега трябва да добавим и PV бельо...
Аватар
Gio

Мнениеот KD Solar » 17.06.2011 17:53

Аууууууу, тази ако остане без мъж, което не ми се вярва, няма да се притеснява, че батериите на .... ще и се изтощят!!!
Аватар
KD Solar

Москвич-мечта

Мнениеот Gio » 05.07.2011 16:58

"Проблемата е следната. Мен ме изгониха от клуб Порше поради неприлично държание и сега няма къде да питам. Имам 3 въпроса.
1. Някой да е крал скоро Mercedes? "А" класа? Трябва ми електрониката.
2. Кога ще оправят пътищата?
3. Къде е Сиса?
Разяснявам.
Имам зелен москвич, дванайстак. 73-а производство...
Но всичко по него е тунинг. Малко ме дразни бордовия компютър, който ми говори на френски, защото е от Рено Лагуна 2.2 TDI, 96-a и постоянно ме пита дали се ебавам като наливам бензин на дизелова кола щото нямал база данни за друга.
Седалките ми са Recaro. Подгряващи. Имам модифицирани катапулти от МИГ-21. Климатроникът и DVD системата за car theatre ги бях вързал на един бушон и отначало гореше, но сега го оправих. Съраундът в колата е THX, последното на Лукас, след DTS. Рисийвъра ONKYO е в багажника, имам 8+1 колони Таной.
Задният мост отначало го бях направил по идея на Ситроен, понеже французите знаят как да правят коли, но когато я паркирам на неравни терени и колата след изгасяне клекне ниско се удряше в земята и ми трошеше сините неонови лампи по шасито (справка "Бързи и яростни"). Затова сега съм го сменил със заден мост на мерцедес, "А" класа, и затова ми трябва електрониката по управлението му. Това по първия въпрос.
Второ. Пътищата. Абе оправете ги, общинари и други твари.
Дупките са изкривили шенкела на предницата. Той и предава изкривяване с 3 градуса. През няколко връзки градусите се увеличават и накрая през хидравликата волана ми е на 90 градуса завъртян. Както карам и колата почва да се държи странно. Понеже върви напред, а компютъра засича 90 градусово завиване на волана, праща сигнали към ABSa все едно колата се занася и е неуправляема... И той се включва. Първо блокира предно дясно, после задно ляво колело. Колкото и да натискам педала за газта, оборотите падат и колата спира, сама си пуска аварийните и праща по GPSa авариен сигнал до сервиза на АЗЛК в Байконур. Така не може да се кара по тези пътища.
Освен това наскоро ходихме със Сиса на една гонка. След като ги накъсах на две коли разстояние останалите и рекох да я повозя по магистрала. Карам и изведнъж някаква яка дупка. Краш датчика е някакъв пиропатрон, който се включи, осемте еърбега се издуха и дясната седалка катапултира. Едвам спрях, защото карах с около 250 км/ч и пътя беше станал като нишка. Спирайки се заех да прекъсна аварийните радио сигнали, защото няма нужда от пътна помощ. Тогава се сетих за Сиса. Нямаше я. Дожаля ми като си представих как се е изстреляла на 40 м височина пристегната за катапулта и е наблюдавала отдалечаващия се зелен москвич.
Та по третия въпрос.
Някой да е виждал Сиса?
Трябва ми седалката обратно."
АЗЛК-fan
Аватар
Gio

Кратка история на България

Мнениеот Gio » 06.07.2011 11:51

Кратка история на България

Според хрониките в началото на VII век хан Кубрат се ядосва на своите синове и им счупва джиесемите в главите и ги заклева никога да не се разделят, а ако се случи да се разделят, винаги да поддържат мобилна връзка помежду си.
Точно тогава се полагат основите на първия български мобилен оператор "КонТел".
През 681 г. хан Аспарух, с мобилен номер 000-681, минава река Дунав, вдига антената и пуска по един есемес на всички прабългари: "Tuk shte bude Bulgaria".
По това време седемте славянски племена все още нямат мобилна връзка помежду си и не успяват да се координират в "Славян Фамилия". Затова са принудени да сключат неизгоден договор с "КонТел".
Плиска става комуникационен център на "КонТел", а "КонТел" - главен джиесем-оператор на Балканите. Тервел говорил по мобилния си телефон с Тангра. След този разговор България опира на две морета.
Двата оператора - българския "КонТел" и византийският "ВизНет", сключват договор за сътрудничество с цел отбиване на атаките от Китайските оператори, които предлагат евтини сим-карти, с които се опитват да зарибят европейския пазар.
Междувременно хан Крум въвежда драконовски закони срещу крадците на импулси. Провинилите се лишават от операторски права до края на живота им чрез опцията "hands free", т.е. освобождава ги от ръцете им чрез отрязване. След което на крадците им се налага да ползват чужда помощ дори за едно обаждане до тоалетната.
В началото на IX век България отново диктува модата в модерните комуникации. Услугите на "КонТел" са кирилизирани благодарение на системните администратори - братята Кирил и Методий. Затова в края на века "КонТел" има обхват на три морета, а Цар Симеон получава златен номер в българската история. Българите имат роуминг в цялата Византийска империя.
Паисий Хилендарски не си играел да преписва, а разпространявал своята "История славянобългарска" чрез есемеси от типа "О, неразумний юзъре...". Но не всички били толкова щастливи - спомнете си за "Жисием и страдание грешного Софрония"...
По-късно цар Иван Асен Втори пръв прави сайт за запознанства и успява да се ожени цели четири пъти. Но нещата лека-полека се скапват. Причината е появата от изток на османския мобилен оператор, който за кратко време заграбва обхвата и започва да събира бизнес-такси без предварителен договор. Липсата на собствена мобилна мрежа пречела на хайдутите да се организират в чети. Освен това, на телефоните на Крали Марко и Индже войвода батериите им паднали в най-важния момент.
Пет века по-късно "Добрите вести идват бързо!" с "Кървавия есемес". България, с помощта на руския комуникационен гигант "РусКомГиг", успява да си възвърне контролния пакет акции на основната мобилна мрежа в България.
По изискване на европейското антимонополно законодателство България дава територията си на два мобилни оператора "КняжБул" и "ИзтРум", които в края на краищата се окупират в името на благородната идея заедно да събират такси от целокупното население.
Междувременно "РусКомГиг" сменя собственика си, който, загрижен за инвестициите си, пристига на място с мобилни групи от по 200-300 танка. Точно тук изгрява звездата на младата надежда на полупроводниковата техника - Янко от Правец, който става шеф на 16-тата дъщерна фирма на разрасналата се до международна корпорация "РусКомГиг".
А сега ехеиии....
Аватар
Gio

Мнениеот lz1wvm » 07.07.2011 00:47

Добро описание на нашето(бившо) БТК.
До колкото знам за приватизацията на БТК,се говореше и за пари.До сега има поне три чужди фирми,които са си го поделили,и сумата която е платена е 3 000 000 000 лв.А първоначалната цена на държавата беше около 7 пъти по малка.
lz1wvm

Мнениеот TT » 14.07.2011 21:34

TT

Мнениеот petyostoev » 14.07.2011 23:04

Страхотно шоу,Маркетинг,PR и реклама.
Дали от БСА ,ще можем да спретнем нещо поне малко подобно, на някой панаир,започващо от идеята за малък ФЕЦ, бързата и спокойна процедура с ЕРП и Общината,с финансиращата институция и до няколко седмици реализация ?
Ще спирам вече,че май много взех да фантазирам,сори.
petyostoev

ПредишнаСледваща

Назад към Свободни теми и дискусии