Една много добра статия.
ВЕИ таксата - финансовият "Делян Пеевски" за властта
http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/12/0 ... a_vlastta/
УТРЕ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!!!
Vandal написа:Колеги,
За сега последната информация която имам е че малките
по Чл. 24 ал. 1 и ал. 2, отпадат от тази срамна такса.
Ще ви държа в течение..
п.п.
Само искам да добавя че такава полицейщина не съм виждал в живота си.
Не съм предполагал че свободно движищи се граждани могат да бъдат спирани без никакво обяснение.
Знаят кои са организаторите на протеста и не ни пускаха да отидем пред президенството даже и след като се разотидохме.
УЖАС!!!!
Toshev написа:Здравейте колеги, днес стана ясно,че Д.Добрев отново е потвърдил нежелание да бъде предвижено каквото и да е предложение за промяна на §18,освен ако не дойде изрично писмо от ЕК,което да дава указания за нашия казус.
В тази връзка:
1. Продължаваме работа и преговори с ЕК Генерална дирекция Земеделие,кабинета на Мьогеле за становище.
2. Събиране на подписи от депутати за сезиране на Конституционния съд, започнали са действия в тази посока, имаме готова Жалба от юристите на "Пенков и Марков" ,както и има стратегия да се подготвят срещи с някой парламентарни групи.
Тъй като този процес изисква време, а ние нямаме такова, нито ни е останало търпение и нерви. Има предложение от колеги за организиране на ПРОТЕСТ,на който да защитим бизнеса си и правото да живеем и работим в собствената си държава.
Идеята е, да се съберем максимално повече хора, като всеки доведе семейството и близките си. Протеста ще бъде проведен на 18 май от 10 часа.
Събираме се в градинката, която е зад служебният вход на Народното събрание.
Моля всеки от вас, в срок до 15 май (неделя) за потвърждение за участие . НЕКА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ
В случай, че възникнат въпроси от Ваша страна, можете на се свържете с:
Галина Герова: 0878 55 11 16
Тихомир Тошев: 0889 32 12 17
Назад към Инициатива за подобряване на законодателството при изграждане на ВЕИ
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта