Г-н Матеев,
Не знам къде и на кого сте предлагали реклама за 100-200 лв, но аз лично не съм чел подобно нещо. Може би е било написано някъде.
Правилата на форума са ясни, четими, но не еднакви за всички. Ако проверите в списъка на потребителите има и такива които са с регистрирани страници в потребителската информация. Те сигурно са си платили или имате бизнес отношения с тях. ОК. Форумът е Ваш, но е публичен нали? Знанията са си Ваши и парите инвенситрани във време и знания също. Ами като сте решили да имате форум значи сте приели факта, че след регистрацията ще има и потребители, които няма да са на Вашето мнение. В крайна сметка форума е една алтернативна реклама за Вашата фирма и дейност, но и обратна връзка с клиентите. Получавате някои път готова информация, от потребители които също са чели или ровили из мрежата. Ако и те действат по същия начин като Вас, защо да Ви я казват тогава? Нали за това е форум - да се пише и спори и утре като дойде друг да чете и да преценява сам. А така излиза, че понеже форума е Ваш останалите сме гости.
Аз не съм на този принцип. Имам списък на почти всички фирми в страната, които пише, че се занимават с фотоволтаични системи и като се появи клиент от Варна, не ходя до Варна. Давам му съвет, че енергийно ще му бъде по лесно на него и на мен да се обърне към фирма от Варна. След това му давам координати на такива и с това разговорът приключва. Така съм насочвал хора и от Вашият регион, защото знаех за Вас от преди и бях във форума и преди. Разчитам не на добра дума от другата страна, а на факта, че утре този човек ако е останал с добро чувство би казал добра дума за мен на друг. И в един момент рекламата няма да дойде от интернет, изложение или хартиено издание, а от човек и тя е 300 пъти по реална и добра. Моят основен бизнес не е фотоволтаични системи. Работя го от повече от 10 години и съм проверил принципа многократно.
Затова Ви моля най сърдечно - изтрийте моят профил от Вашият форум и всичките ми постинги защото това като админстратор няма да Ви затрудни изобщо. Благодаря Ви предварително.