Правила на форума

Форум за обсъждане на въпросите, свързани с нашата компания. Отзиви, мнения, препоръки, критики.

Модератори: Mateev, Admin

Re: Правила на форума

Мнениеот Lupus » 27.09.2012 09:50

Колеги,
Работи ли ви мейл известяването за теми, по които сте писали?
При мен повече от месец не работи.
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот Слънчо » 27.09.2012 12:41

До преди два дни при мен работеше.
Слънчо

Мнениеот Lupus » 02.02.2013 23:36

Тоя форум съвсем ли умря, че вече никой не го поддържа? Няма ли поне ботовете кой да банне? Съвсем се оспами!
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот Mateev » 04.02.2013 16:54

От една-две седмици ни е побеляла главата с тези ботове. Не знаем каква защита да сложем на входа при регистрация на нов потребител. Каквото и да сложим, все някой се изхитрява да го преодолее.

Доскоро защитата беше непробиваема. Задавахме един въпрос "Кога е създадена Българската държава"? Идеята беше да могат да се регистрират само хора и при това тези хора да са САМО БЪЛГАРИ. От едно скоро време ботовете вече преодоляват тази защита. Сменяхме въпросите и отговорите, но без особен успех. Единственото обяснение е, че някой българин от чужбина създава акаунти на ръка, а след това пуска ботове да работят с тези акаунти. Няма друго обяснение.

Сега като последна отчаяна мярка съм променил настройките на форума така, щото всеки един нов потребител да се ПОТВЪРЖДАВА НА РЪКА лично от мене. Това много ще забави регистрацията, но поне форума ще остава чист.
Mateev
Аватар
Mateev
Site Admin

Мнениеот estqwerty » 04.02.2013 19:11

е това е класически въпрос в сички бг форуми.
питайте кога е националния празник + - число
или кога излизат новите цени на тока :)
ЗА ДА ВЗЕМЕШ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ДАДЕ.
estqwerty

www.digdice.com - моето блогче за антенки.
estqwerty

Мнениеот retro » 04.02.2013 21:14

Mateev написа:От една-две седмици ни е побеляла главата с тези ботове. Не знаем каква защита да сложем на входа при регистрация на нов потребител. Каквото и да сложим, все някой се изхитрява да го преодолее.

Доскоро защитата беше непробиваема. Задавахме един въпрос "Кога е създадена Българската държава"? Идеята беше да могат да се регистрират само хора и при това тези хора да са САМО БЪЛГАРИ. От едно скоро време ботовете вече преодоляват тази защита. Сменяхме въпросите и отговорите, но без особен успех. Единственото обяснение е, че някой българин от чужбина създава акаунти на ръка, а след това пуска ботове да работят с тези акаунти. Няма друго обяснение.

Сега като последна отчаяна мярка съм променил настройките на форума така, щото всеки един нов потребител да се ПОТВЪРЖДАВА НА РЪКА лично от мене. Това много ще забави регистрацията, но поне форума ще остава чист.

Пробвай с CAPTCHA ( http://www.captcha.net/ )
"Където глупостта е образец, там разумът е безумие"
retro

Мнениеот Lupus » 04.02.2013 22:15

retro написа:
Mateev написа:........
Пробвай с CAPTCHA ( http://www.captcha.net/ )

Ако това:
Единственото обяснение е, че някой българин от чужбина създава акаунти на ръка, а след това пуска ботове да работят с тези акаунти. Няма друго обяснение.
е вярно - не помага!
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот estqwerty » 05.02.2013 00:50

писаемостта и без това не е голяма напоследък - може да попълваме код на всеки пост, поне докато не се откажат.
ЗА ДА ВЗЕМЕШ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ДАДЕ.
estqwerty

www.digdice.com - моето блогче за антенки.
estqwerty

Мнениеот Mateev » 12.05.2013 21:05

BAN-нах потребителя Pyramid. Нищо лично. Този човек направи на парцал всяка една тема в този форум и се постава да изнерви или да влезе в конфликт едва ли не с всеки един човек.

Отдавна спрях да му чета мненията и ги прескачах, но в един момент започнах да се изнерявам. Която и тема да отворя - все философиите на Pyramid. Не остана тема, в която да си пишем за ВЕИ и за нашите си проблеми. Pyramid, Pyramid, Pyramid .........

Е сложих край на това. Съжалявам .......
Mateev
Аватар
Mateev
Site Admin

Мнениеот Lupus » 12.05.2013 21:47

Разгеле!!!
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот donpesho » 12.05.2013 21:53

Браво, много правилно.
Аватар
donpesho

Re: Правила на форума - ЛИЧНО

Мнениеот Нестор » 13.05.2013 10:04

Потребители - 2766 /освен Pyramid, като физическо лице/

Брой мнения, с които въпросният субект се е изявил тук /ако правилно съм разчел информацията от търсачката на форума/ ОБЩО 302 или "САМО 302" - по избор.

Възроптали с/у него /дано не пропусна някого/:
Lupus
donpesho
Venkap
estqwerty
retro
Vandal
lz1wvm

+/- още 3-5 души - дано не сметнете, че го правя нарочно.
- Освен г-н Матеев, разбира се, който с основание го е критикувал два-три пъти.

Вярно, не съм броил постовете, в които негодуват с/у неговото отношение, възпитание, предизвикателно поведение и т.н. Основно, излизат от гореспоменатите колеги. Вие си ги бройте точно колко са и дали са "едва ли не всеки един човек".

Не съм броил и темите - общо във форума - но, който иска, има свободата да го стори.
. Една бегла съпоставка на ТЕХНИЯ брой и броя мнения на Pyramid, обаче, сигурно има числови измерения.

А сега, да сравним фактите /или числата, по избор, по-горе/ и мненията тук:

Отдавна спрях да му чета мненията и ги прескачах, но в един момент започнах да се изнерявам. Която и тема да отворя - все философиите на Pyramid. Не остана тема, в която да си пишем за ВЕИ и за нашите си проблеми. Pyramid, Pyramid, Pyramid .........

"...Този човек направи на парцал всяка една тема в този форум и се постава да изнерви или да влезе в конфликт едва ли не с всеки един човек."

-Да коментирам ли, как - логически, математически, психологически и във времето, се съотнасят последните две твърдения и кой е този "всеки един" измежду 2766 души?

Съвсем накратко:
При цялото ми уважение към вас, колеги,
Нещо много сериозно тук не е наред и това не съм аз. Конфликт само от един субект няма а, да се обобщават нечетени неща и да се клеймят "по принцип" и/или предварително, по името на автора...

Прочее, личи си, че някои постове не са четени. За внимателно - и да не говорим.
Иначе, щяхте да гледаде доста по-ведро тук и, сигурно, поне още един щеше да иска да ме черпи. ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН.

Ще се опитам да се въздържам повече, ако ТОВА ви е Проблем №1.

Живи и здрави всички.

P.S.
Много интересна и важна тема е "ПСИХОЛОГИЯ НА ТЪЛПИТЕ" - незаслужено пренебрегвана, според мен.
Нестор

Мнениеот lz1wvm » 13.05.2013 22:03

Несторе
Според теб,как трябва да се гледа на мненията на един човек(какъв е критерия).Нормално ли е някой си,да се регистрира на 07.10.2007(един от първите съфорумци).И до преди месец да има около 20 поста във форума.И изведнъж за месец да станат 300.Не че е невъзможно физически....
99%RX........1%TX
lz1wvm

Мнениеот retro » 13.05.2013 22:13

Предлагам да се организира анкета на тема "Да изритаме ли Нестор от форума?" и на базата на резултатите от нея Админа да вземе решение и да го реализира ...
"Където глупостта е образец, там разумът е безумие"
retro

Мнениеот Lupus » 13.05.2013 22:53

"Луд умора няма, само много се поти"
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

ПредишнаСледваща

Назад към СТС Солар АД