Познал си. Бях баннат по потребителско име, за да се угоди на групичката.
И сега, много внимавам в коя тема пиша и какво пиша, да речем. Наложих си вътрешно едни ограничения, да видим, ще устискам ли.Тук, в момента, отстоявам единствено правото си на различни възгледи, за които не мога да бъда притесняван /по конституция/.
Както и да е, приканвам стопанина да впише ясна дефиниция в правилата на форума за изтъкнатите от колегите "причини" , поради което бях подгонен. Защото, продължавам да вярвам, че:
1. Несъгласието с възгледи на колеги и задаването на /къде частни, къде по-общи/ въпроси, които имат отношение по темите но, отговорите на които може и да затруднят този или онзи участник, НЕ БИВА да се използва за репресии. Въпросите затова се задават, защото имат отношение към темите.
2. По панели, трекери, инвертори, свързвания, документално оформяне и т.н. , виждате, винаги има хора, по-напред от нас самите. Там основно избягвам да се меся. От което не разбирам, не разбирам.
3. За "философстванията", които...никой не четял. По-добре, някой да беше прочел това-онова, аз как чета и други форумци? Разкривам една тайна: Ако беше обърнато внимание на проблематиката първите един или два пъти, когато въпросите бяха поставени, съвсем уместно, само на едно място, просто, нямаше да се стигне до тяхното навлизане по другите теми. Последва създаване на обособени теми - отново, игнор. А нещата са важни и засягат пряко интересите на почти всички нас. Не е от лошотия но, когато незаслужено, нещата се подминават тук и там, неволно, започваш са си мислиш, ме не си ги разположил където трябва, или хората не са се били настроили на вярната вълна, и търсиш мястото, момента и вълната, на която резонанс може да настъпи. В момента, доста от хората /тук/ са в затруднение как да постъпят, /изглежда/ търсят отговори...ала, колкото и да твърдят друго, ги търсят само в досега познатия им вид и искат да оперират само в зоната си на комфорт. Така се пропускат някои възможни решения. "Виновни" за това, обаче, както обикновено, се оказват фактори, все извън тяхната отговорност, тя старателно се избягва. Ето как, без да си нагрубил, обидил някого, без да си го ограбил и т.н. ставаш персона нон грата.
4. Рекламата и СПАМ-ът: : Какво ТОЧНО ви натрапих? Тематиката е ВЕИ ли?
5. Разбирам, че някой може да се нерви, ако резултатите от собствените му действия последните години, пречупени през зададен въпрос, му притискат самолюбието. Ала, до изгонване - лично аз, на свой ресурс - бих пристъпил при нарушаване на добрия тон, при обиди, клевети и грубости, такива работи. ТУК, ДОСЕГА, аз не си го позволих. И, въпреки това...знаем, какво стана.
6. Относно "затапването" на темите и "превръщането им в "парцал", "троленето" и т.н.:Без претенции за "нормалност", поне аз /изобщо, в живота си/ споделям, когато има какво и когато се чувствам удобно. Чувствам се тъпо, ако съм допуснал сериозна грешка и нейното обсъждане ме натъжава. Защо да се чувства уважаемият форумец неудобно, ако аз не съм прав и при него е ОК? Ами да си пише, радвам се, когато хоата успяват.
7. Шегите: Пускам, основно, по теми и на място. Този, когото съм обидил, нека вдигне ръка /или крак/
Та, ако ТОВА, ПО-ГОРЕ - към което се придържам от самото начало - е некоректно отношение, наистина, да ме убие човек.