Форум за обсъждане на въпросите, свързани с нашата компания. Отзиви, мнения, препоръки, критики.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот bbo » 12.03.2009 22:15

Здравейте!

Току-що се регистрирах във форума. Бих искал да изградя малка ФВ електроцентрала (4-5kWp) на покрива на нашата 5-етажна кооперация, в София.

Днес пуснах запитване за оферта. За съжаление, формата, която попълних не е достатъчно информативна за описване на нашия покрив - има особености. Поради тази причина реших да пратя допълнителен е-mail съдържащ скица с точните размери, както и няколко снимки.

Изпратих го на адрес **************, както и на адрес **********. Получих съобщения, че и двата e-mail адреса не са валидни.

Бихте ли ми дали някакъв валиден e-mail адрес, на който да изпратя поясняващата информация, относно запитването ми за оферта.

Благодаря.
bbo

Мнениеот Mateev » 12.03.2009 22:39

Адресите са си съвсем валидни. И по двата адреса днес получих десетки пощи. Проблема при тебе вероятно се състои в това, че си прикачил много файлове. Трябва да знаете, че по принцип всички пощенски сървъри по света имат някакъв лимит за размера на единичната поща. По Default това е 2MB. Нашият пощенски сървър е настроен на 4MB. Всички пощи с размер над 4MB се отхвърлят.

Ако искате пощата ви да мине, разделете снимките в няколко файла или намалете размера на файловете.

PS: Редактирах вашия постинг и изтрих нашите e-mail адреси. Те не са тайна, обаче не е редно да ги публикувате в явен вид, защото роботите на спамерите само това чакат. На WEB сайта съм ги публикувал, но като картинка, за да не могат роботите автоматично да ги разпознаят.
Аватар
Mateev
Site Admin

Мнениеот bbo » 12.03.2009 23:07

Да, наистина, файлът, който бях прикачил е около 10MB. Ще го разделя... Благодаря.
bbo

Мнениеот Mateev » 13.03.2009 00:14

Получих новия мейл и ти отговорих.
Аватар
Mateev
Site Admin

Назад към СТС Солар АД