Г-н Матеев,
направих изключително некадърно запитване чрез контакт формата на страницата ви. Искам ако е възможно да ме консултирате относно няколко въпроса. Първо - изчетох почти всичко от форума ви, както и доста материали из нет-а, но все още се съм съвсем наясно. И така:
Интересува ме построяването на централа в землището на гр. Сопот - гр. Карлово. Имам малко земя там, но закупуването на повече не е проблем. Не ме интересува (общо казано) за колко години централата ще се изплати, интересува ме паричният поток на месец/година при начална инвестиция в размер на около 1 млн EUR (за сега това е максимума) и не по малко от 500 000 EUR . Интересува ме амортизацията на актива и неговата поддръжка. Също така да е изградено качествено и максимално ефективно. Смятам че при реализирането на този проект успешно, ще мога да осигуря от 5 -10 пъти по големи проекти в разумно бъдеще. Ако е възможно, искам да ви помоля за подробно мнение относно подобен по мащаб проект.
Благодаря предварително!
И накрая ако позволите един въпрос от друга област. Google ми каза че сте се се занимавали с FOREX, защо се отказахте, ако не е тайна? От доста години търгувам на американските пазари и проявявам нещо като професионално любопитство
Благодаря отново.
П.П 10-12% доходност на годишна база е доста ниска възвращаемост ако гледам през моята призма, но една сигурна възвращаемост в тези граници си има своите предимства. Ето защо много се интересува паричният поток който може да генерира подобна инвестиция!