sandi написа:http://vbox7.com/play:db071522
Miro написа:Стига с този краен ислям. Крайното... хм, християнство да речем, също не е цвете за мирисане. Сблъсъкът е богат-беден, религията е само оправдание.
Miro написа:Стига с този краен ислям. Крайното... хм, християнство да речем, също не е цвете за мирисане. Сблъсъкът е богат-беден, религията е само оправдание.
sandi написа:За вас смърта на 700 човека в 21 век не е крайна?
Аз не съм христянин, не защитавам христяните в случая, няма да споря кои от 2те религии са по-лоши или по-добри. Говорим за мюсулмани, и техните бунтове в защита на шериата. Представете си след 20-30 години такива бунтове и в европа?! Аз си ги представих вече. За това нещо няма да чуете по БТВ или Нова тв.
sandi написа:Димов, сам каза спазване на закони. Където Мюсулманите доминират, се появяват техните духовни водачи и им казват, всички ще живеят според законите на ширията. Фундаменталният ислям не признава други религии и вярвания, в това е бедата която се задава над-европа. След 30-50 години повечето европейки ще ходят забулени и задача номер едно ще им бъде да раждат мюсулманчета, ако не желаят, най-лекото наказание ще бъде бой с камшик.
Който е запознат с историята на европа, ще разбере за какво говоря.
DanielDimov написа:че коя религия признава останалите![]()
![]()
в общи линии религиозните вярвания процъфтяват там където нивото на образованието е ниско. .....
Назад към Свободни теми и дискусии
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 госта