Уволнение на правителството

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Мнениеот Lupus » 31.05.2009 22:01

hridaq написа:......
Тук става въпрос за смяна на системата! - да преинсталираме софтуера на държавата, да осветим мрака.
......
http://bulgariangreens.blogspot.com/ ?!

Защо ли това ми е познато? Аха, май беше идея на РЗС. От сега ли с кражбите???
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот hridaq » 31.05.2009 23:04

Lupus написа:
Тук става въпрос за смяна на системата! - да преинсталираме софтуера на държавата, да осветим мрака.
......

Като оставим провокациите на страна, ще се радвам ако все повече политици достигат до изводите на ЗЕЛЕНИТЕ.
Мястото за идей и забележки е във блога http://bulgariangreens.blogspot.com/ , не и тук.
hridaq

Мнениеот Lupus » 31.05.2009 23:14

hridaq написа:
Lupus написа:
......

Като оставим провокациите на страна, ще се радвам ако все повече политици достигат до изводите на ЗЕЛЕНИТЕ.
Мястото за идей и забележки е във блога http://bulgariangreens.blogspot.com/ , не и тук.

Ами тогава защо продължаваш да спамиш форума???
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот hridaq » 31.05.2009 23:27

Ооо стари познайнико...
Това което съм написал е много важно за всички. И не само че не се срамувам, а направо съм горд че представям каузата на ЗЕЛЕНИТЕ.
hridaq

Мнениеот Mateev » 31.05.2009 23:32

Да знаеш, че донякъде ви симпатизирам. Иначе досега да бях изтрил всички постинги с линкове и директна реклама на вашия сайт. Според правилата на форума това не е разрешено, но хайде от мене да мине. Нали все пак сте ЗЕЛЕНИ. Пък ако случайно спечелите някое място в парламента, да не вземете да се самозабравите. Помислете малко и за соларното бъдеще на нашите деца и пооправете простотиите в ЗУТ и в НАРЕДБА 6.
Аватар
Mateev
Site Admin

Мнениеот Lupus » 31.05.2009 23:33

Оффф.... Безнадежден случай. :(
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот ivanvarna » 01.06.2009 09:27

Дами и Господа , еколози, и бъдещи енергийни юпита, ако изборите променяха нещата то отдавна щеха да са ЗАБРАНЕНИ с закон
по точно с някой подзаконов норматив както става в България, наредбите изместват законите.
ivanvarna

Мнениеот hridaq » 01.06.2009 23:43

Mateev написа:Да знаеш, че донякъде ви симпатизирам. Иначе досега да бях изтрил всички постинги с линкове и директна реклама на вашия сайт. Според правилата на форума това не е разрешено, но хайде от мене да мине. Нали все пак сте ЗЕЛЕНИ. Пък ако случайно спечелите някое място в парламента, да не вземете да се самозабравите. Помислете малко и за соларното бъдеще на нашите деца и пооправете простотиите в ЗУТ и в НАРЕДБА 6.

:D Радвам се че говорим на един език. Каузата на ЗЕЛЕНИТЕ, е и моя кауза, както и един ден хората станат независими енергийно, икономически, политически, духовно и тн.
Във връзка с НАРЕДБА 6 и всякакви други въпроси,недоразумения и предложения, всеки от този сайт може да се свърже по телефон, лично или да пише на мейл на бъдещите ЗЕЛЕНИ представители в парламента.Техните кординати са на сайта им.
Приканвам всички тук, да оказват натиск на всички политически партии, независимо дали са в парламента или не. Идва времето когато хората ще се осъзнават все повече и ще поемат пътя към пряката демокрация и личната отговорност. Аз всеки ден си задавам въпроса, какво направих за страната си и съществата около мен, и какво трябва да се направи сега ! Не мога да приема и никога няма да спра да се боря с-щу примитивните олигарси, корпорациите и глупоста която унищожава материално, духовно и екологично човечеството и планетата ни.
hridaq

Мнениеот hridaq » 01.06.2009 23:44

:roll:
Последна промяна hridaq на 02.06.2009 20:26, променена общо 3 пъти
hridaq

Мнениеот Lupus » 02.06.2009 00:09

hridaq написа:.....
Приканвам всички тук, да оказват натиск на всички политически партии, независимо дали са в парламента или не. Идва времето когато хората ще се осъзнават все повече и ще поемат пътя към пряката демокрация и личната отговорност. Аз всеки ден си задавам въпроса, какво направих за страната си и съществата около мен, и какво трябва да се направи сега ! Не мога да приема и никога няма да спра да се боря с-щу примитивните олигарси, корпорациите и глупоста която унищожава материално, духовно и екологично човечеството и планетата ни.

Бла-бла-бла.... празни приказки! Ако ще ставаш политик, поне се заслушай и зачети какво искат хората. А на тях им е дошло до гуша от празнодумство, обещания и нищоправене. Излезте и кажете: Ние направихме това, това и това! Ако ни изберете, ще продължим да го правим и още ще направим и еди-какво си. Е верно сте си зелени! :D
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот lz1wvm » 02.06.2009 19:20

hridaq защо винаги пускаш по два еднакви поста.Нещо като дюран-дюран.Може би да запомняме по-лесно,или повторението е майка на знанието. :D
lz1wvm

Мнениеот hridaq » 02.06.2009 20:12

lz1wvm написа:hridaq защо винаги пускаш по два еднакви поста.Нещо като дюран-дюран.Може би да запомняме по-лесно,или повторението е майка на знанието. :D

Съжелявам, според мен системата на форума се е бъгнала. Винаги по-веднъж кликвам опцията " изпрати"
hridaq

Мнениеот Lupus » 02.06.2009 20:48

hridaq написа:
lz1wvm написа:hridaq защо винаги пускаш по два еднакви поста.Нещо като дюран-дюран.Може би да запомняме по-лесно,или повторението е майка на знанието. :D

Съж(е)алявам, според мен системата на форума се е бъгнала. Винаги по-веднъж "кликвам" опцията " изпрати"

"Език мой, враг мой"....
Ако се роди "еко" организация за чистота на българския език - пишете ме за неин член.
www.tscommunication.com
www.bsms.bg
Lupus

Мнениеот hridaq » 02.06.2009 20:57

Съжелявам, според мен системата на форума се е бъгнала. Винаги по-веднъж кликвам опцията " изпрати"
hridaq

Мнениеот venkap » 03.06.2009 00:33

Не разбирам, защо нападате hridaq. На мен ми е интересен, защото е различен от повечето от нас. Не, че не сте прави в по-вечето случай, но без него щеше да бъде скучен форума.
Относно темата, по която пишем. След 2001-ва година никое от управляващите ни правителства нямаха реални идеи за управлението, което ще осъществяват. НДСВ бяха изненадани от голямата победа и не можаха да се съвземат от популизма от преди изборите. Управлението на една държава е като управление на кораб. Те спазваха единственото правило, не поставяй кораба перпендикулярно на вятъра и вълната, за да не се обърне. Използваха и това, че вятъра духаше от към кърмата. Освен това преговорите за присъединяване към Европейския съюз бяха в напреднала фаза. Спомнете си Румъния, колко изоставяше от България тогава. Самата технология на преговорите беше движеща сила.
БСП, бяха толкова изненадани, че грешките на "маститите" им юристи от ранга на Корнезов щяха да провалят резултатите от изборите. Естествено ДПС трябваше да използва своя шанс, това те могат най-добре. Напомням Ви правителството на Беров. Не е виновен който яде баницата..... .
Само едно не мога да разбера. Ако философията всички реформи, които започнаха от правителството на Иван Костов и СДС, са били страшно погрешни, защо не намериха сили за осем години да ги променят. Между другото, някой може ли да ми напомни, какво се роди след 2001г. освен безнаказана корупция. А вината, която има управлението на СДС беше, че не се разделиха с корумпираните в своето управление, не приеха лустрацията и не отвориха досиетата. Но дори да бяха го направили се съмнявам, че щяха да са други резултатите от изборите, спомнете си Полша, по простата причина, че всички се умориха. Не се прави приватизация в хиперинфлация, лишавайки хиляди хора от препитание и минимална перспектива. Но това са парадоксите.
На по-младите участници от форума искам да кажа, че няма нищо по-страшно да работиш с човек обучаван от въпросните служби, а сега те са във всички области, в икономиката, администрацията и културата, съдебната влас, пресата и къде ли не и се държат единни, защото са гузни и уязвими. @hridaq, сигурен съм, че между вас вече има внедрени "специалисти". Не е задължително да са на повече от тридесет години. Обучението им е наследствено. Няма готов отговор, как може да бъдат разпознати, но има сбор от външни признаци; да са най-гласовити, да изтикват другите пред тях, да се разминават за малко с конфликтите (МВР) и да са винаги на точното място и добре информирани. Не искам да създавам параноя, но не е лошо да помислиш по въпроса.
Последна промяна venkap на 03.06.2009 06:49, променена общо 1 път
venkap

ПредишнаСледваща

Назад към Свободни теми и дискусии