Hidrazin може да се върне във форума, ако поиска и когато поиска. Мненията му не са изтрити. Не е баннат. По-скоро баннах го, но после размислих и го възстанових. Също и за Лупус в другия форум. Мненията му не са изтрити, а скрити. Не е банван, не съм си го и помислял дори. Винаги мога да ги върна и да извадя постингите за заека на всеослушание, щом толкова искате.
Просто в момента съм много зает, но по-късно ще отворя една специална тема за спорове, защото не му е мястото тука в тази тема, защото наистина става спам и тролене.
Не ми се сърди Лупус, но ако искаше да се разберем, можеше да го направиш в лични съобщения. Можеше и да ми звъннеш по телефона - знаеш го. Ти обаче по неведоми причини искаш да ме оплюваш във форумите и затова прескачаш от един в друг и търсиш в какво да ме обвиниш. И го правиш в случайни теми. Това не е ли спамене и тролене - сам си прецени.
Има си норми на поведение, които трябва да се спазват по форумите. Администраторите и модераторите са хората, които трябва да ги поддържат чисти, при това не са длъжни да дават обяснения на никого за действията си. Аз съм глупав, че давам обяснения за действията си и се оставям да ме въвличат в глупави спорове на тема "защо изтри този мой спам". И хора като Лупус започват да използват моята доброта и да ме нападат и обвиняват в публичното пространство. Причината - изтрих глупостта за заека в тема, касаеща българското законодателство. Преди това обаче му обясних като на човек, че след малко ще изтрия неговия постинг, защото не е по темата. Той веднага се впусна в обяснения и спорове и направи това, което най-много мразя - направи цялата тема на парцал в името на някаква глупост. Ако бях се вързал да му отговарям, щяхме да я разпарцаливяме още повече в спорове трябвало ли е да трия заека или не. Аз просто спрях да му отговарям и изтрих (скрих) глупавия спор. Lupus продължи да прави опити да цапа темата, но аз вече му ги триех, без да му се връзвам да му отговарям. Той като видя, че там няма да я бъде, прескочи тука и сега се опитва тука да постигне същото. И както виждате успява - принуди ме да изпадна в позиция да се оправдавам, като по този начин ще се разпарцаливи и тази тема и аз ще бъда принуден и тука да изтрия глупавите спорове.
Всичко това Лупус го прави ЦЕЛЕНАСОЧЕНО и случая с Hidrazin се явява златна възможност - видите ли, Матеев се е побъркал. Дайте да го стъпчем окончателно.