от agro » 20.04.2013 18:12
Ето протокола от втората за тази година проверка във фирмата от „Инспекция по труда“ в частта му за констатираните нарушения. Цитирам го с точките и запетайките, променил съм само имената. Всяка аналогия с Иля Илф и Евгений Петров не е случайна.
1. Работодателят не е определил във вътрешните правила за организация на работната заплата, минимални стойности или диапазони на основните заплати по длъжностни нива, в нарушение на чл. 22, ал. 3, т. 3 от наредба за структурата и организацията на работната заплата (ДВ, бр.9/2007г.).
2. Няма данни работодателят да е осигурил периодични проверки за качествата на използваните от работниците в дружеството лични предпазни средства. С това е нарушен чл. 23, ал. 1 от Наредба №3 за минималните изисквания за безопасност и опазване на здравето на работещите при използване на лични предпазни средства на работното място (ДВ, бр.46/2001г.).
3. Изпирането, почистването и др. действия по поддържането на личните предпазни средства и работното облекло не са организирани и не са за сметка на работодателя, в нарушение на чл. 19 от Наредба №3 за минималните изисквания за безопасност и опазване на здравето на работещите при използване на лични предпазни средства на работното място (ДВ, бр.46/2001г.).
4. Работодателят не е определил писмено работните места и видовете работа за които се осигурява работно или униформено облекло, работниците и служителите, които имат право на работно и/или униформено облекло, вида на работното облекло, характеристиките и отличителните знаци, срок на износване, условия за ползване, включително и почистване на работното и/или униформеното облекло. С това е нарушен чл.296, ал. 1 от Кодекса на труда във връзка с чл.6, ал.2 от Наредба № 5 за оценката на риска, обн. ДВ, бр. 47/1999 г.
5. Работодателят не е извършил замерване на фактора „Осветеност“ по работните места в производственото предприятие (монтажен и механичен участък, дърводелска работилница и двата административни офиса), намиращо се в с. Мечка, Вълчедръмско за установяване съответствието със санитарно-хигиенните изисквания и норми, резултатите от които да се включат към документацията по оценката на риска, съгласно чл. 217, ал. 1 и ал. 3 във вр. С чл. 78, ал. 2 от Наредба № 7 за минималните изисквания за осигуряване на ЗБУТ, обн. ДВ, бр. 47/1999 г.
6. Представена е оценка на риска на „Рога и копита“ ЕООД, утвърдена от управителя на търговското дружество към 20.01.2011г., която не обхваща всички работни места и аспекти на трудовата дейност (оценяване на риска за здравето на работещите при осъществяване на дейността боядисване на метални детайли и готови продукти и извършвания монтаж на готовите изделия, не е оценен риска по работните места в офисите на предприятието, не са отразени и настъпили промени в работното оборудване, изградените аспирационни уредби и ново работно оборудване,) което от своя страна води до невъзможност обективно да се установят всички възможни опасности и рискове (липсват актуални данни от измервания на факторите на работната среда), в нарушение на чл.3 и чл. 10 от Наредба № 5 за оценката на риска, обн. ДВ, бр. 47/1999 г.
7. Не е издадена писмена заповед на работодателя за определяне на лицата, които са оправомощени да управляват ползвания в предприятието мотокар, при изпълнение на товаро-разтоварна дейност, съгласно чл. 9, т. 2 от Наредба № 10 за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд при работа с електро- и мотокари, обн. ДВ, бр. 112 от 2004 г.
8. Работодателят не е учредил група по условия на труд в „Рога и копита“ ЕООД. С това е нарушен чл. 28, ал. 1, във връзка с чл. 2,, ал. 1 от Закон за здравословни и безопасни условия на труд (ДВ, бр. 124/1997 г.)
9. Не е извършено обучение на длъжностното лице по чл. 24 на Закона за здравословни и безопасни условия на труд в „Рога и копита“ ЕООД, Остап Бендер, съгласно чл. 6, ал. 1, т. 2 от Нар. № РД-07-2/16.12.2009г.(обн. ДВ 102 от 2009г.) във връзка с чл. 4, ал. 1 от Наредба № 3 от 27 юли 1998 г. за функциите и задачите на длъжностните лица в предприятията за организиране изпълнението на дейностите, свързани със защитата от професионални рискове и превенция на тези рискове (Обн. ДВ бр. 91 от 5 Август 1998г. изм. – дв, бр. 102 от 2009 г.)
Та тези хора всяка година ме проверяват и все по някоя точка (винаги различна) от предписанията ме глобяват между 1000 и 2000 лева. Тази година реших да съм стриктен и примерно изпълних всички предписания след последното глобяване. За мое най-голямо задоволство се разминах без глоба, въпреки че се наложи няколко дни да подготвяме дружно целия офис поисканите допълнително за представяне документи. Доказвахме с документи платените отпуски и какво ли не още. Като резултат на цялото това старание се размина без глобяване, но изведнъж след две седмици пристигна съвсем нова проверка и горепосочения протокол е от нея. Служителя ми, който го е получил, решил, че има грешка и някой на принципа „копи-пейст“ ни е написал съдържание, предназначено примерно за „Нефтохим“ или „Солвей соди“, а не за скромната наша железарница. Уви, грешка няма. И след внимателния прочит на горецитираното творение веднага се сетих за думите на Остап Бендер: „Лично аз имам четиристотин сравнително честни начина за измъкване на пари“. Като гледам, тези хора имат горе-долу толкова наредби, кодекси и закони за законно измъкване на пари. И вече съжалявам, че не се оставих да ме глобят още през януари, а си губя времето, своето и на половината офис да се подготвям за предстоящата трета проверка, която да констатира как съм изпълнил направените 9 предписания от втората. За тези, които не знаят – за всяко неизпълнено предписание се полага отделна глоба, която никак не е малка, сумите са кошмарно големи. Единственото добро нещо е, че не те глобяват веднага, а ти дават срок да отстраниш констатираните нередности и те глобяват само ако не си го сторил до следващата проверка(напр. след 2 седмици). В тази Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ храним 21 областни дирекции, където според устройствения и правилник на щат са общо 495 души – едно голямо предприятие. И тези хора, не стига, че не произвеждат нищо и харчат парите от бюджета на страната, на всичкото отгоре причиняват загуби на време, пари и нерви и на тези, които са се заели да правят нещо полезно. Като може и без това задължителното застраховане на работниците спокойно да се занимава и с този въпрос. И това е само една, и то от малките, Изпълнителни агенции, Агенции и Държавни агенции, които, без да броя НАП, по мои сметки имат към 40 000 души щатно разписание. И всички те имат тарифи за услугите и глобите и по 400 сравнително законни начина за измъкване на пари.
"На всеки сложен въпрос има прост и разбираем за всички грешен отговор"