Малко усмивки в свободното време

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Малко усмивки в свободното време

Мнениеот Mateev » 02.11.2008 20:26

Ето на какво попаднах, бродейки из интернет. Копирах го на сайта на СТС Солар и премахнах разните му там банери, Google реклами, външни линкове и една камара броячи на посещенията.

Надявам се да се позабавлявате малко:
Икономиката на кравите
Новините от днешния ден
Истината за света, в който живеем

Предлагам в тази тема да публикувате и други интересни статии, картиники и т.н. Все пак не може само да работим. Редно е и малко да се позабавляваме.
Аватар
Mateev
Site Admin
 
Мнения: 4431
Регистриран на: 11.09.2007 02:28
Местоположение: Габрово

Мнениеот Miro » 27.11.2008 15:15

Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.

Sincerely yours,
God
Miro
 
Мнения: 1178
Регистриран на: 25.09.2007 13:37
Местоположение: гр. Бургас

Мнениеот anatoli » 28.11.2008 14:02

Ех друзя,какво знаете вие за световната икономика?
Прикачени файлове
bangkok_train.rar
(814.02 KiB) 1169 пъти
anatoli
 
Мнения: 20
Регистриран на: 25.08.2008 12:36
Местоположение: Razgrad

Мнениеот estqwerty » 01.12.2008 15:11

http://www.metacafe.com/watch/853689/bankok_train/
така ще е по лесно за гледане ,
това наистина ме изненада! ей това е желание за работа!
ЗА ДА ВЗЕМЕШ ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ДАДЕ.
estqwerty

www.digdice.com - моето блогче за антенки.
estqwerty
 
Мнения: 198
Регистриран на: 14.11.2007 19:14
Местоположение: Silistra

Мнениеот lz1wvm » 01.12.2008 20:38

Радиолюбителски хумор и още нещо.

http://www.kn34pc.com/index_main_a.html
lz1wvm
 
Мнения: 1260
Регистриран на: 12.01.2008 01:26
Местоположение: в Гората

айде малко усмивки де!

Мнениеот anatoli » 04.02.2009 15:41

anatoli
 
Мнения: 20
Регистриран на: 25.08.2008 12:36
Местоположение: Razgrad

...

Мнениеот Gio » 17.02.2009 18:04

Скъпи съпруже

Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам.

Бях добра съпруга 7 години, но няма с какво да се похваля. Последните две седмици бяха пълен ад. Шефът ти се обади, за да ми каже, че си напуснал работа и това беше последната капка.

Миналата седмица, когато се прибра от работа не забелязала, че си бях направила прическа и маникюр, че сготвих любимото ти ядене и дори носех секси бельо. Прибра се, нахрани се за две минути, гледа телевизия и легна да спиш. Дори не ми каза, че ме обичаш и не мо докосна. Или ми инзеверяваш, или не ме обичаш, което и да е от двете няма значение.

П.С. Ако се опитваш да ме намериш, недей. С БРАТ ти се преместихме в Западна Вирджиния. Приятен живот!

Подпис: Бившата ти жена

Отговорът:

Скъпа бивша съпруго

Твоето писмо е най-хубавото нещо, което ми се е случвало през последните години. Наистина бях женен за теб седем години, въпреки че може да поспорим колко добра съпруга си била.

Гледам телевизия, за да заглуша постоянното ти мрънкане (но не помага).

Наистина забелзах, че си се постригала миналата седмица. Първата ми мисъл обаче беше, че приличаш на мъж, а майка ми ме учила "когато не мога да кажа нещо добро, да замълча". Когато сготви любимото ми ядене, явно си ме объркала с БРАТ ми, защото не ям агнешко от седем години.

Отидох да спя, защото етикета $49,99 на новото ти бельо още стоеше. Молех се да е съвпадение, че брат ми ми взе $50 назаем същата сутрин.

Въпреки всичко това, аз още те обичах и смятах, че може да го преодолеем. Затова, когато разбрах, че съм спечелил 10 милиона долара от тотото, напуснах работа и купих два билета до Ямайка. Когато се прибрах обаче, теб вече те нямаше.

Предполагам, че всичко си има причина. Надявам се да получиш това, което винаги си искала. Адвокатът ми каза, че благодарение на твоето писмо няма да получиш и стотинка от мен.

П.С. Не знам дали съм ти казвал, но брат ми Карл, всъщност е роден Карла. Надявам се това да не е проблем.

Подпис: Червив с пари и Свободен!
...every day deserves a new, better tomorrow...
Аватар
Gio
 
Мнения: 1618
Регистриран на: 21.07.2008 08:44
Местоположение: Стара Загора

Мнениеот valka » 18.02.2009 20:25

Корпоративен урок 1:
Мъж влиза под душа, докато съпругата му точно привършва със своя, когато на външната врата се позвънява. Жената набързо увива една кърпа около себе си и тича да отвори. Отвън стои Боб - съседът. Преди да е казала и една дума, той предлага "Ще ти дам 800$ ако свалиш тази кърпа!". След като помислила за момент, жената свалила кърпата и застанала гола пред Боб. Секунди по-късно той й връчил 800$ и си тръгнал. Жената се загърнала отново и се върнала в банята.
"Кой беше?" - попитал съпругът й. "Боб - съседът" - отговорила тя. "Чудесно!", казал мъжът, "Спомена ли нещо за 800-те долара, които ми дължи?"
Бизнес поука: Ако навреме споделите с акционерите си важна информация, отнасяща се до кредит и риск, бихте могли да избегнете изобличаване.

Корпоративен урок 2:
Свещеник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един >момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й. "Отче, припомнете си Псалм 129" - казала монахинята. Свещеникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака й. "Отче, припомнете си Псалм 129" - казала монахинята отново. "Прости плътската ми слабост, сестро" - извинил се отецът. След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещеникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие."
Бизнес поука: Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности.

Корпоративен урок 3:
Търговският представител, деловодителката и управителят на фирма отиват да обядват заедно. По пътя намират старинна маслена лампа. Разтриват я и отвътре се появява един Джин. "Ще изпълня по едно желание на всеки от вас" - казва той. "Първо аз! Първо аз!" - скача деловодителката - "Искам да бъда на Бахамите, да карам джет, без да се интересувам от нищо". Пуф! И изчезнала. "Сега аз! Сега аз!" - крещи търговският представител - "Искам да бъда в Хавай, да разпускам на плажа с личен масажист, безкраен запас от коктейли и любовта на моят живот". Пуф! И той изчезнал. "Твой ред е" - казал Джина на управителя. "Искам тези двамата обратно на работните места след края на обедната почивка" - отговорил той.
Бизнес поука: Винаги оставяйте първата дума на шефа.

Корпоративен урок 4:
Гарванът седял по цял ден на дървото, без да прави нищо. Заекът го попитал - "Мога ли и аз като теб да седна и да не правя нищо по цял ден?".
"Разбира се, защо не" - отговорил гарванът. И така, седнал заекът на земята и си почивал. Унесъл се, една лисица изскочила от храстите и го изяла.
Бизнес поука: За да седите без да правите нищо, трябва да сте на висока позиция.
valka
 
Мнения: 211
Регистриран на: 23.05.2008 20:17

Мнениеот valka » 18.02.2009 20:30

Корпоративен урок 5:
Пуякът разговарял с бика. "Как ми се иска да полетя и да кацна на това дърво" - въздишал той - "но не ми достига енергия за да махам толкова силно с крила". "Защо не клъвнеш малко от фекалиите ми" - предложил бикът - "те са силно енергийни и хранителни". Пуякът се надвесил над една от неговите купчинки и не след дълго открил, че бикът е прав - вече имал енергия и успял да достигне най-долният клон на дървото. На следващият ден, след като си похапнал още от чудодейната смес, той кацнал на по-горният клон.
Най-сетне, няколко дни по-късно, пуякът гордо се перчил и вдигал врява от върха на дървото. Не след дълго бил забелязан от фермера, който го свалил с един изстрел на пушката си.
Бизнес поука: Лайняните номера могат да ви изведат на върха, но не и да ви помогнат да се задържите там.

Корпоративен урок 6:
В Африка всяка сутрин газелата се събужда с мисълта, че трябва да надбяга най-бързия лъв, за да остане жива. Всяка сутрин лъвът се събужда с мисълта, че трябва да надбяга най-бавната газела, за да не умре от глад.
Бизнес поука: Няма значение дали си газела или лъв: когато слънцето изгрее, по-добре да станеш, за да изпревариш другите.

Корпоративен урок 7:
Мъж отсяда в хотел в Австралия. В стаята има компютър и той решава да изпрати електронно писмо на жена си. Обаче случайно сбърква адреса и без да осъзнае грешката си изпраща писмото. В същото време някъде в Хюстън, вдовица се връща от погребението на съпруга си. Вдовицата решава да си провери електронната поща за писма от роднини и познати. След като прочита първото писмо, тя пада възнак в безсъзнание. Синът на вдовицата дотърчава в стаята, намира майка си на пода и хвърля поглед на екрана, на който пише: До: моята любяща съпруга Тема: пристигнах Дата: 7-ми септември, 2005 г. Знам, че ще се изненадаш да ме чуеш. И тук имат компютри вече, и можеш да изпратиш писма на своите любими. Току-що пристигнах и отседнах тук. Виждам, че всичко е приготвено и за твоето пристигане утре. Нямам търпение да се видим! Надявам се твоето пътуване да е също безпроблемно, като моето.
Послепис: Адски е горещо тук долу!
Бизнес поука: Уверете се, че комуникацията се осъщестява между правилните страни. Иначе резултатите могат да не отговорят на очакванията ви.
valka
 
Мнения: 211
Регистриран на: 23.05.2008 20:17

Мнениеот valka » 18.02.2009 20:32

Корпоративен урок 8:
Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис... Но тя си имала приятел... Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил: "Ще ти дам 1000 долара ако ме оставиш да те изчукам". Но момичето го отрязало: "НЯМА НАЧИН!". Джони казал: "Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш". Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило "Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!" Така, че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той и позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила "Копелето хвърли монети!!!"
Бизнес поука: Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение преди да се съгласите и да ви го начукат.

Корпоративен урок 9:
Когато тялото било създадено, всички части от него искали да бъдат Шефа. озъкът казал: "Аз трябва да бъда шеф, защото контролирам всички функции на тялото". Краката казали: "Ние трябва да бъден шефове, защото ние пренасяме мозъка наоколо, където поиска". Ръцете казали: "Ние трябва да сме шефове, защото ние вършим всичката работа и печелим пари." И така после било сърцето, белия дроб, очите, докато накрая и задника поискал да бъде шеф. Всички части започнали да се смеят на идеята. Тогава задника се блокирал и отказал да работи. След известно време очите започнали да се затварят, ръцете се парализирали, краката изтръпнали, сърцето и белия дроб изпаднали в паника, а мозъкът изпаднал в треска. В края на краищата всички решили, че задникът трябва да бъде шеф и нещата преминали. Всички части си вършели своята работа, докато Шефът само си седял и изхвърлял навън боклуците (лайната).
Бизнес поука: Не е нужно да си мозък, за да бъдеш шеф - всеки задник може да бъде.

Корпоративен урок 10:
Една лястовичка летяла на юг, но студът я застигнал и премръзнала до смърт, тя паднала в широко поле. През полето минала крава и се изсрала върху птичката. Изпражнението стоплило лястовичката, тя се съвзела и радостно започнала да чурулика... Минаваща наблизо котка чула чуруликането и следвайки звука, извадила птичката от кравешкото лайно и я изяла.

Бизнес поуки:
1. Не всеки, който те засипва с лайна е твой враг.
2. Не всеки, който те вади от лайната е твой приятел.
3. Когато си затънал в лайна до гуша, недей да чуруликаш много-много.
valka
 
Мнения: 211
Регистриран на: 23.05.2008 20:17

Мнениеот sunshine » 19.02.2009 09:25

"Вече се чудя дали ще доживея да видя бума на слънчевата енергетика в България. И въобще ще има ли такъв бум? Засега виждам само бум на бюрокрацията. И той се разраства все повече и повече" citat ot g-n Mateev
sunshine
 
Мнения: 10
Регистриран на: 17.02.2009 18:12

Мнениеот sunshine » 19.02.2009 13:30

A tvoite 5 sa unikalno smisleni, osven tova sa 150% na balgarski :lol:, ako ne vijda6, da povtorq citata na Mateev , li4no toi se jalva ot bezsmislenata tema :shock: ima i o6te 1 citat ''kogato silata na lubovta pobedi lubovta kam silata togava , 6te nastane Mir", tova go kazvam po povod na nqkakva dama , mole6ta za dobar ton , ogledaite se i se uslu6aite , nai- napred za va6iq ton ,,....... to daje nqma i ton , napravo te premahvat :twisted:
sunshine
 
Мнения: 10
Регистриран на: 17.02.2009 18:12

Мнениеот Вальо Генов » 19.02.2009 13:55

Съншайн, никой няма нищо лично против теб. Просто ти убягва едно - този форум е ЗА възобновяемите източници, а НЕ ПРОТИВ тях. Това, че си първи курс ядрена физика не е зле. Просто ти липсва опит и зрялост. Ако наистина искаш, когато пораснеш да правиш реални неща, едно от първите неща, които ще ти трябват е да си позитивно настроен към начинанието си. Иначе си го обрекъл предварително. Приеми го като съвсем добронамерен съвет.

П.П. Извинявам се, че точно в тази тема написах поста. Ако бъде изтрит, няма проблем.
Аватар
Вальо Генов
 
Мнения: 155
Регистриран на: 09.12.2008 10:54
Местоположение: Добрич

Мнениеот Mateev » 19.02.2009 14:05

sunshine написа:A tvoite 5 sa unikalno smisleni, osven tova sa 150% na balgarski :lol:, ako ne vijda6, da povtorq citata na Mateev , li4no toi se jalva ot bezsmislenata tema :shock: ima i o6te 1 citat ''kogato silata na lubovta pobedi lubovta kam silata togava , 6te nastane Mir", tova go kazvam po povod na nqkakva dama , mole6ta za dobar ton , ogledaite se i se uslu6aite , nai- napred za va6iq ton ,,....... to daje nqma i ton , napravo te premahvat :twisted:


Престани да пишеш с латински букви и да мъчиш всички да ти четат грацаниците. И не ми отваряй работа ежедневно да минавам след тебе и да трия постингите ти. Ако си забелязал, това е сериозен форум, в който се обсъждат сериозни теми. В него няма място за детски истории.

Постарай се да пишеш на кирилица, при това по възможност граматически правилно. И ако въобще ще пишеш нещо, то това трябва да е конкретно по темата. Също така трябва да използваш учтив тон и да не се заяждаш с останалите. Като цяло опитай се да създадеш впечатление, че си зрял мъж, а не ученик от първи клас.
Аватар
Mateev
Site Admin
 
Мнения: 4431
Регистриран на: 11.09.2007 02:28
Местоположение: Габрово

Мнениеот petyostoev » 19.02.2009 23:24

Темата за усмивки е добра,но да се усмихваме а не да се заяждаме,предлагам аз.
petyostoev
 
Мнения: 1766
Регистриран на: 30.04.2008 22:10
Местоположение: Плевен

Следваща

Назад към Свободни теми и дискусии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron