Да помислим за Здраве. Време е да събудим заспалите хора

Дискусии на теми, които смятате за интересни и важни.

Модератори: Mateev, Admin

Да помислим за Здраве. Време е да събудим заспалите хора

Мнениеот maxsound » 16.02.2020 17:30

Преди време стана неприятен инцидент с микровълнова печка. Нямам право да говоря по темата. С нашите хора доказахме, че проблема е в микровълновата печка. Нужно е промяна в законите. Спешно !!!


Вредата от микровълновите печки е засекретена още през 1942 г.


ВРЕДНОСТИ
Първите микровълнови печки са изобретени от немски учени по поръчка на нацистката власт. Целта им била да приготвят по-бързо храната и да не карат в обозите гориво за печките в студените руски зими. По време на експлоатацията на печките станало ясно, че храната, приготвена с микровълново излъчване, се отразява негативно върху здравето на войниците и в последствие немците се отказали да ги използват. Стигнало се дори до забрана.
През 1942-43 г. тези изследвания попаднали у американците и те ги засекретили.
По същото време няколко печки попаднали у руснаците и те ги изследвали задълбочено в Белоруския Радиотехнологичен институт и в засекретени изследвания на Урал и в Новосибирск. Учените проучили влиянието на свръхвисокочестотното излъчване (СВЧ) върху биологичните обекти, т.е. върху човека, растенията и животните и установили, че резултатите са пагубни. Вода изложена на микровълново лъчение си променя структурата. Образува се така наречената ,,мъртва вода'' .
В Съветския съюз издали закон, който забранявал използването на печки със СВЧ-излъчване заради опасността за здравето на хората. Руснаците предупредили света за вредата от микровълновите печки и други електромагнитни устройства за здравето и околната среда. Никой обаче не обръща внимание !!!
Те продължили изследванията на хиляди работници, които работели с радарни установки и получавали микровълново облъчване. Резултатите били толкова сериозни, че бил установен строг лимит от излъчване от 10 микровата за работниците и един микроват за цивилни лица на определено разстояние.
Как работи микровълновата печка?
Микровълновото излъчване е свръхвисокочестотно електромагнитно излъчване (СВЧ), което включва сантиметровия и милиметровия диапазон на радиовълните (от 30 см – с честота 1 гигахерц, до 1 мм – 300 гигахерца).
Микровълните са една от формите на електромагнитната енергия, подобно на светлинните вълни и радиовълните. Това са свръх къси електромагнитни вълни, които се движат със скоростта на светлината – 299792 км/сек.
Днес микровълните се използват освен в микровълновите фурни, в мобилните телефони, телевизионните предаватели, интернет на Земята и в спътниците.
Ние не познаваме много добре микровълновите печки, с които някои хора всеки ден приготвят храната си и нямат ни най-малка представа какво причиняват на себе си, децата и околните !
Внимание!!! Опасност от Безплодие !!!
Може да се получат изгаряния, дори при затворена врата на микровълновата печка ... !
Всяка микровълнова печка има магнетрон, който преобразува електрическата енергия в свръхвисокочестотно електрическо поле с честота 2450 мегахерца или 2,45 гигахерца, което взаимодейства с молекулите на водата в храната. Микровълните “атакуват” молекулите на водата и ги принуждават да се въртят с честота милиарди пъти в секунда. Така се създава молекулярно триене, което нагрява храната.
Защо е вредно микровълновото излъчване?
В експерименти е установено, че електромагнитните излъчвания имат торсионна (информационна) съставка.
Специалисти и научни сътрудници от Франция, Русия, Украйна, Германия , Швейцария, Швеция, Норвегия, Индия установили, че свръх високочестотното електромагнитно поле влияе негативно върху здравето на човека, растенията и животните. Учени от Гърция и България също провели нужните изследвания. За съжаление, техните изследвания не получили гластност ...
Това поле предизвиква главоболие, раздразнение, безсъние, паркинсон, безплодие, изгаряния.
Не всички учени са единни в мненията си за вредата на СВЧ ел.магнитно поле. Това е нарочно, за да се постигне разинформираност . Тоест човек да не може да вземе решение. Както се досещате тук стоят нечии интереси...
От гледна точка на биологията най-вредно за организмите е високочестотното излъчване в сантиметровия диапазон (СВЧ), което създава мощно електромагнитно поле. СВЧ-излъчването нагрява организма, кръвният поток поема нагряването (това се отнася до органи, богати на кръвоносни съдове).
Но има органи като стъкловидното тяло на окото, което съдържа специални кръвоносни съдове и зрителен нерв. Затова СВЧ-вълните предизвикват силно топлинно въздействие, водят до помътняване на стъкловидното тяло и до разрушаването му. Тези промени са необратими. Може да предизвикат слепота.
Ние не можем да видим електромагнитните излъчвания при стандартни условия.
Нужно е специализирана лаборатория с квалифициран персонал и множество скъпа апаратура. Но електромагнитните излъчвания съществуват и влияят пагубно на организмите . Излъчванията се натрупват с течение на времето в клетките.
Ще опитаме да вметнем леки скоби.
Знаем, че в човешкото тяло има невронна система - мозък - съвкупност от клетки, кръвоносни съдове, кислород, вода и електрически импулси. Всяка клетка комуникира с определени други клетки на собствена честота- тактова или на друга определена честота-поток от данни. Тоест имаме множество канали за комуникация и множество строго определени протоколи създадени от природата. Какво съвпадение с компютъра...
Точно тук се намесва СВЧ поле - в комуникацията между най-малко две или повече клетки. Резултата е промяна на честотата на комуникация и/или липса. Тоест ние нарушаваме строго определен протокол в човешкото тяло. И вече организма реагира, заболява и загива...
Второ, влиянието на СВЧ-излъчване върху храната.
В облъчената храна настъпва йонизация на молекулите, т.е. атомът може да загуби своя електрон, а от това следва, че се променя структурата на веществото.
Т.е. високочестотното излъчване води до разрушаване и деформация на молекулите в храната. Микровълновата печка създава нови съединения, които не съществуват в природата, наречени радиолитични. Радиолитичните съединения създават молекулярна гнилоч, като пряко следствие от радиацията. Изключително опасни !!!
1. Месото, приготвено в микровълнова фурна, съдържа Nitrosodienthanolamines, добре познат канцероген, който предизвиква злокачествен рак.

2. Някои аминокиселини в млякото и зърнените храни се превръщат в канцерогени.

3. Размразяването на замразени плодове в микровълнови фурни превръща техните глюкозиди и галактозиди в частици, които съдържат канцерогенни съставки.

4. Дори облъчването на пресни плодове за малко време в микровълнова фурна превръща техните алкалоиди в канцерогени.

5. В растенията, особено в кореноплодите, се образуват канцерогенни свободни радикали при микровълново облъчване.

6. Намалява се хранителната ценност и стойност на храните до 95%.

7. Изчезва биологичната активност на витамините В, С и Е, както и на много минерали.

8. В растенията при микровълново облъчване се разрушават алкалоидите, глюкозидите, галактозидите и нитролозидите.

9. Деградират нуклео-протеините в месото.
10. Храна била в микровълновата печка спомага за стареене и паркинсон !!!
Робърт Бекер в книгата си “Електрическото тяло” се опира на изследвания на руски учени и описва заболявания, свързани с микровълновата печка.
Факти
Някои от аминокиселините, които се съдържат в майчиното мляко и млечните смеси за деца, под влияние на микровълновото излъчване се преобразуват в d-изомери, които се смятат за нервотоксични и деформират нервната система. D-изомерите създават нефротоксичност - отрова за бъбреците.
Не е правилно децата да се хранят с изкуствени заместители на млякото, които стават още по-токсични благодарение на микровълновите печки.Майка, която е кърмачка, може да загуби кърмата си, ако ползва микровълнова печка.
Ужасяващ факт: медицинска сестра от Канада затоплила кръв за преливане на пациент и станалo причина за смъртта на човека. Тя умъртвила кръвта.
Една от причините да ни страдат зъбите е ползването на микровълнова печка.
Изследване показало, че хора, които употребяват редовно приготвени в микровълнова печка мляко и зеленчуци, имат променен състав на кръвта. Понижен хемоглобин и повишен холестерин.
Изследователи от Виенския университет установили, че при нагряване в микровълнова фурна се нарушава атомният ред на аминокиселините. Според изследователи това води до тревожност, тъй като тези аминокиселини се превръщат в протеини, които след това структурно, функционално и имунологично се променят. Така протеините, които са основата на живота, се променят в храната загрята в микровълнова печка.
Трето, СВЧ-излъчване води до отслабване на клетките в организма. Отслабва имунната система. Не можем да се преборим дори с грип...
В генното инженерство съществува следният метод: за да проникнат в клетката, леко я облъчват с електромагнитни вълни и така отслабват клетъчните мембрани. Тъй като по този начин клетките се разрушават, техните мембрани не могат да ги предпазят от проникването на вируси, гъбички и други микроорганизми; потиска се естественият механизъм на само възстановяването. Човешкия организъм има зашеметяващи способи за само възстановяване и само лечение.
СВЧ-излъчване и здравето на човека-забравете микровълновата печка ако желаете да сте здрави и силни.
Когато човек употребява приготвена в микровълнова фурна храна, първо се намалява пулсът и кръвното налягане, след това възникват нервозност, главоболие, световъртеж, болки в очите, безсъние, липса на концентрация, косопад, засилване на случаи на апандисит, катаракта, репродуктивни проблеми, рак. Употребата на облъчена в микровълнова фурна храна увеличава броя на раковите клетки в организма, особено в храносмилателния тракт.
Микровълновото излъчване е особено вредно за децата и бременните.
Най-уязвими на неговото влияние са кръвоносната и ендокринната система, главният мозък, имунната и половата система.
Целта на тази статия е да предупреди Човечеството. Нямаме ни най-малка идея какво си причиняваме сами. Вредим на нас и децата си.
Последиците от микровълновото излъчване настъпват почти веднага, а след 10 и повече години човек може да се окаже неизлечимо болен, една развалина.
Ако желаете да сте здрави и силни, млади дори и на 90 години, желаете същото и на децата и внуците си, предайте вашата микровълнова печка за скрап - Счупена или намерете човек, който да гарантира, че вашата микровълнова печка ще спре да работи като микровълнова за вечни времена... След като се отървете от вашата микровълнова печка, вашите деца и внуци ще ви бъдат вечно Благодарни. Още по - Благодарни ще са вашите близки ако просто нямате ,, микровеле " ...
Насладете се на оригиналния вкус на храната, стоплена и приготвена във фурна или пещ. Бъдете здрави :-)
(Материалът е подготвен от www.faktor.bg с използване на източници от изд. "Распер".
Статията подготви за вас Слави Стоянов - независим изследовател & Екип .
maxsound
 
Мнения: 96
Регистриран на: 25.03.2010 19:09
Местоположение: Перник

Назад към Свободни теми и дискусии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта

cron