Day Energy написа:Димитров здрасти, ако не ти е по вкуса терминологията няма как да ти го подсладя. Не искам да влизам в полемики с двуцифрени и трицифрени мегавати.
Темата е финансиране от банки, а не реклама. Не вярвам да съм оставил у теб впечатление на "рекламен агент", но пък и първата ни среща (минаха 2 години от тогава?!) беше доста сбита.
Ако целиш конфронтация не си уцелил адреса. В случай че преобладават желанието и възможностите а не "захапките", а и говорим за разумни величини от 0,2-0,5-1-2-5 МВ и ако наистина имате вече нещо с окончателен договор, можем да направим една нова. Този път не в "кафето на квартала".
Успех!
DN
Г-н Николов,далеч съм от идеята да се заяждам с когото и да е.
Не ми харесва обръщението "Димитров здрасти", но това не е мой проблем.
Относно терминологията съм "на Ти",но това по никакъв начин не помага на никой.
Относно "полемики с двуцифрени и трицифрени мегавати" решихме проблема и изпълнихме 2-та проекта.
Относно забележката за "оставил у теб впечатление " на "рекламен агент"",четейки мненията ти ,промяна няма.
Относно "Ако целиш конфронтация " и "не си уцелил адреса",отговарям че не съм целил и "уцелил не уцелил" свършихме каквото трябва и цетралите работят.
Относно "захапките"не смятам да коментирам,а за разумните величини,
Те имформирам ,че изпълнихме 4,5 и 7 Мгв и в тази насока не знам за какъв окончателен договор ме питаш.
N.B.
В София най-вероятно бизнеса е друг,но в Пловдив нещата се решават
на маса-това е истината за съжаление!!!!!
Така ,че не ми се обиждай,че срещата е била в "кафето на квартала".
П.П.
За да ти покажа ,че не се заяждам и че не искам да те обидя и заради P_Mihailova и други из форумите,които си мислеха , че работя в някое Енерго, обяснявам:
Аз съм инвестиционен банкер с над 10 год.стаж и компанията ,която представлявам вече е вложила над 76 млн.евро в България.