Купувам Проект за Фотоволтаичен парк без лимит в МВ

Възможности за финансиране на проекти за Енергийна Ефективност и изграждане на нови Възобновяеми Енергийни Източници. Кредити, грантове, субсидии, данъчни облекчения.

Модератори: Mateev, Admin

Купувам Проект за Фотоволтаичен парк без лимит в МВ

Мнениеот pechenia » 22.04.2012 16:58

Интересуваме се от проекти в етап от строителството и ВЕИ ИЛИ Фотоволтаичен парк. Сериозни оферти моля на 0877377702
pechenia

Re: Купувам Проект за Фотоволтаичен парк без лимит в МВ

Мнениеот Pyramid » 11.05.2013 18:29

Здравей, разумно ли е? :cyclops:
Не се нахвърляйте в/у ми с ножове и вилици.
Проявете въображение, вземете и сол.
P.S.
И най-сладката мушмула е била зверски тръпчива преди това.
Pyramid

Мнениеот Vandal » 11.05.2013 18:49

Стига бе човеко, писна ни от тебе.
Защо непрекъснато избутваш стари теми с глупави въпроси?
Какво целиш?
Аватар
Vandal

Мнениеот Pyramid » 11.05.2013 18:56

Vandal написа:Стига бе човеко, писна ни от тебе.
Защо непрекъснато избутваш стари теми с глупави въпроси?
Какво целиш?

Сега се загледах в датата.
- Което не променя въпроса. Питам, защото ми е интересно, имам право и се възползвам от това. :D

Освен, ако не се въведе правилото "в стари теми не може да се пише, а въпросите са глупави, ако на нас не ни харесват". Кое са тези "ние", определящи критерия за "умност" и "глупавост" на въпроса, нека също така се определи в общите условия. да не може да се задават въпроси.
Ама-хА! Ще ми пита той!?! :twisted:
P.S.
Pyramid

Мнениеот nadzor » 11.05.2013 19:46

Pyramid, ама ти наистина ли не съзнаваш, че скапваш форума. Темите се затапват след като ти направиш някакъв несвързан коментар. Сам ли искаш да останеш? Това не е Фейсбук. Тук трябва да се пише, ако има какво съществено да се каже, а не просто да се покажеш. Коригирай се малко, защото при твоята активност все по-рядко ще се включват смислени коментари.
nadzor

Мнениеот Pyramid » 11.05.2013 21:00

Момент.
МО-МЕНТ:
АКО човекът може да даде смислен отговор на мен, значи, е проявил нужната прилежност и си е написал домашното. В такъв случай, съм малко по-спокоен за него и неговия бизнес СЛЕД евентуална сделка.
АКО НЕ МОЖЕ да отговори, явно, едва ли е готов и, съответно, може да инкасира сериозни загуби.
Аз задавам въпрос с надеждата, да предизвикам размисъл.
Ето нА, например, вие тук реагирахте. Значи, мислите.
Значи, въпросът е повече или по-малко уместен. Животът не дава гаранции за удобство. Свиквай.
P.S.
Pyramid

Мнениеот Lupus » 11.05.2013 22:57

nadzor написа:Pyramid, ама ти наистина ли не съзнаваш, че скапваш форума. Темите се затапват след като ти направиш някакъв несвързан коментар. Сам ли искаш да останеш? Това не е Фейсбук. Тук трябва да се пише, ако има какво съществено да се каже, а не просто да се покажеш. Коригирай се малко, защото при твоята активност все по-рядко ще се включват смислени коментари.

Явно че този форум си е изиграл ролята и е оставен на самотек.
Очевидно и собственика му го е отписал, щом тук поне десетина души възроптаха срещу безсмислените и провокативни постове и няма никаква адекватна реакция.
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот Pyramid » 11.05.2013 23:44

Lupus написа:
nadzor написа:Pyramid, ама ти наистина ли не съзнаваш, че скапваш форума. Темите се затапват след като ти направиш някакъв несвързан коментар. Сам ли искаш да останеш? Това не е Фейсбук. Тук трябва да се пише, ако има какво съществено да се каже, а не просто да се покажеш. Коригирай се малко, защото при твоята активност все по-рядко ще се включват смислени коментари.

Явно че този форум си е изиграл ролята и е оставен на самотек.
Очевидно и собственика му го е отписал, щом тук поне десетина души възроптаха срещу безсмислените и провокативни постове и няма никаква адекватна реакция.

"Няма никаква адекватна реакция"? И тя е? Хайде де? :?: Или, какво, да не би ти да беше решил да продадеш свой проект ? "Без ограничения в МВ" ? И защо, тогава, не си писал в темата толкова време, ами се пръкваш едва сега с нападки срещу скромната ми персона? Ако писах вътре, ТЕБ ЛИ ПИТАХ, та се юрна да "отговаряш"? Да не изостанеш от Vandal и nadzor ? И кой после, се държи като дете?
- Ако съм ти аз развалил алъш-вериша, черпя те /ако се видим/ едно като знак за извинение но, иначе, не те разбирам: Кой ти пречи да се изказваш "адекватно" или, досега, да си уредиш сделка? Абе странни хора сте: Нямате угодия. Някого от вас да съм закачал?
Форумът се бил изчерпил? Ами, чудесно: Ето ти поле за изява, напълни го със смисъл. Не съм тръгнал да те обиждам /нито теб, нито nadzor - а , нито Vandal-a/ а смисъл от изявите си намирам /някакъв/ иначе, щях да си трая, както досега, повече от половин година.
САМ ГО ТЪРСЯ, САМ ГО НАМИРАМ. Държа се достатъчно учтиво, не обиждам...Следователно, "проблемът" е виртуален, не реален. И в момента, в който влезеш /отново?/ в мир със себе си, ще видиш, че и форумът, все още, е нормален, че животът е прекрасен, а "Пирамидата" е по-свестен, отколкото си предполагал.
Нервните реакции тук - вече съм го казал - аз отдавам на вътрешен конфликт у бунтуващите се, поради финансови загуби. Напълните ли отново сметките си, ще ви олекне. /Опитвам да подскажа как но, както сте се развихрили, отказвате да проумеете, че има и друга реалност, не по-лоша, и страдат ели, страдате./
А, що се отнася до мен, чувствам се добре в кожата си, обичан в семейството си и желан сред приятелите си. Жив съм, здрав съм и ще се радвам и на вас да ви олекне.

Бъди здрав, Lupus, и не се гневи напразно. :wink:
P.S.
Pyramid

Мнениеот donpesho » 12.05.2013 18:13

Pyramid ,явно ще си остане сам във форума , щом вече и в старите теми се НАМЕСИ с ПРОСТОТИИТЕ СИ!
Аватар
donpesho

Мнениеот retro » 12.05.2013 18:39

Предлагам да се организира анкета на тема "Да изритаме ли Pyramid от форума?" и на базата на резултатите от нея Админа да вземе решение и да го реализира ...
"Където глупостта е образец, там разумът е безумие"
retro

Мнениеот Pyramid » 12.05.2013 19:13

1.Дон Пешо да даде дефиниция за "простотия".
2.Ако не му е била интересна ТАЗИ тема, какво търси тук? Той, retro и т.н.? Нали /уж/ съм бил останал "сам"?
3.Форумът си има правила. Спазвам ги.
4.Добра идея, retro. Това, за анкетата. Ще гоним вещици? А, дали ТОВА ще ви реши проблемите със загубите?
Да видим. Изгонвате ме и спират да ви изключват, например, или, ви вдигат изкупните цени...кое от ТЕЗИ неща ще се изпълни?
Накратко, ако искате да не ви е чоглаво и коментарите ми да не ви дразнят, действайте адекватно, преодолейте там съпротивата на ЕРП-та, законодатели и т.н., реализирайте при вас си своите си печалби, и ще ви мине. Къде е МОЕТО място в ТАЗИ игра? Дори на резервната скамейка не съм, единствено, повдигам въпроси. Такива, които сами се боите да си зададете. ТОВА прави ли ме враг?
- Не. Ама на кого му пука? Тука неколцина нервни колеги са решили, че мястото на главите им е в пясъка... :bom:
P.S.
Pyramid

Мнениеот Lupus » 12.05.2013 19:47

@ Pyramid,
Мисля, че donpesho малко е смекчил нещата, защото става дума в случая не за ПРОСТОТИЯ, а за ПРОСТАЩИНА.
www.tscommunication.com
HG07,MG08 - GSM устройства за охрана и управление на обекти.
www.bsms.bg
SMS услуги за фирми и организации с модерно мислене.
Lupus

Мнениеот Pyramid » 12.05.2013 20:18

Lupus написа:@ Pyramid,
Мисля, че donpesho малко е смекчил нещата, защото става дума в случая не за ПРОСТОТИЯ, а за ПРОСТАЩИНА.

Така ли?
1. Ти несъвпадението на гледни точки така наричаш, види се. Значи, тук повечето хора ще се окажат "простаци", ако следваме тази "логика".
2. Дай пример за подобаващо поведение. Може би, искаш да се разкайвам за това, че споделям, каквото мисля?
3. Форумът, предполагам, е зона на свободното слово. Аз зададох въпрос по темата. Нито дума в подкрепа на позицията на автора на темата ... и куп нападки с тенденция за персонализиране.

Та, аз ли нещо пропускам, или неадекватна е "другата страна"? :roll:
P.S.
Pyramid

Мнениеот Day Energy » 13.05.2013 14:04

Pyramid, ти не влезе ли в парламента бре, нали беше в листата на едно от първите места... Не ми отговаряй моля те!
Day Energy

Мнениеот Нестор » 14.05.2013 09:48

Не, не е влязъл. Много бил конфликтен
Нестор

Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ