Търся партньори за ФЕИ по мярка 312

Възможности за финансиране на проекти за Енергийна Ефективност и изграждане на нови Възобновяеми Енергийни Източници. Кредити, грантове, субсидии, данъчни облекчения.

Модератори: Mateev, Admin

Търся партньори за ФЕИ по мярка 312

Мнениеот zenik » 08.10.2008 03:06

За да не цапам основната тема, с която моята обява е свързана я пускам като отделна тема.

Аз съм от София, мисля сериозно да направя ипотека и да инвестирам сериозна сума във ФЕИ по наредба 312, за сега съм се ориентирал към община Кнежа. Търся други сериозни партньори, с дялове поне от по 50 хил. лева за да достигнем сума около 700 хиляди. Целта е естествено максимална ефективност на труд, усилия и пари при лимита от 200 хил. евро за 70% дотация. Мейла ми е zenik@abv.bg.

Естествено, считам за партньори и съм благодарен на всички от форума, просто търся и финансови съдружници.
zenik

Re: Търся партньори за ФЕИ по мярка 312

Мнениеот ping » 22.12.2008 00:25

zenik написа:За да не цапам основната тема, с която моята обява е свързана я пускам като отделна тема.

Аз съм от София, мисля сериозно да направя ипотека и да инвестирам сериозна сума във ФЕИ по наредба 312, за сега съм се ориентирал към община Кнежа. Търся други сериозни партньори, с дялове поне от по 50 хил. лева за да достигнем сума около 700 хиляди. Целта е естествено максимална ефективност на труд, усилия и пари при лимита от 200 хил. евро за 70% дотация. Мейла ми е zenik@abv.bg.

Естествено, считам за партньори и съм благодарен на всички от форума, просто търся и финансови съдружници.

Абе чета и се чудя - максимума, който може да се вземе е 200 000 евро. За да представлява това 70 % от цената - излиза че централата трябва да струва около 285 000 евро.
Но ти казваш 700 000, което е 350 000 евро. Тези 65 000 евро за какво са - за земя и промяна на предназначението ли?
Ако е така мястото към което си се насочил не става за тази работа.
ping

Назад към Финансиране на проекти за изграждане на нови ВЕИ