Не бе Ferdi просто търся вече действащи бизнеси с парници или ВЕИ-та на биогаз или някой, който ще инвестира и възнамерява да търси по-евтини решения, но също ефективни. Целта ми е да използвам биогаза като възобновяем енергоизточник и въпреки, че цената е само 21 стотинки за кв. (къде е 85 къде е 21) да печелим повече и то с много по-малки първоначални инвестиции от примерно перките, въпреки че вятъра после ти е безплатен.Просто абсолютно същото каквото правят 99 процента от хората тук, само дето да е по-изгодно - това ми е идеята.Като гледам немалко пари се инвестират в другите ВЕИ-та и при 99,99 процента от случайте целта на инвестора е печалбата. В 0,01 процент от случайте говорим за печатна грешка - вместо ВИЕ са писали ВЕИ

. Та и аз говоря за печалба ама ако почваме (на теория) със заем, ъъъъъъъ, има едно нещо викат му лихва и таковаааа....... Тоест с по-малко кинти и повече труд.Ако пък вече имаш ФВЦ и траф, направо казвай как да вземем разрешитено и за биогаз там. Генератора обаче трябва да е сертифициран каза пауъра от E-OFF

ама само сметни. Дори и да е само примерно 50 кв. мощен, което е доста слабо ще ти бръмчи по 24 часа по 21 стотинки.То май слънцето стои в основата на всички ВЕИ-то щото ПВ-тата го използват директно, перките след като напече земята и въздуха се размърда, а биомасата си е направо изчезнала без пек.